Fii perfectă, eu te ajut Frumusețe

Riduri? Ten mixt? Se rezolvă.

Mă adresez acum celor pe care tenul îi aduce într-o situaţie cu totul neplăcută. Căci ce poate fi mai neplăcut decat să vezi că ridurile încep să pună stăpânire pe faţa ta, dar să ai în egală măsură un ten mixt. Cum e posibil? O ştiţi foarte bine: o adolescenţă cu acnee şi ten gras poate genera tenul mixt şi să fie nevoie să apelezi la tratamente speciale, diferite de cele antirid, căci acestea îngraşă tenul, iar ţie exact acest lucru nu-ţi trebuie! Iţi va fi extrem de folositor acest text, pentru că sunt puţine laboratoare care reuşesc să facă produse pentru acest tip de ten şi cu atât mai puţine sunt cele care oferă produse de calitate! Cum să găseşti produsul care să te ajute să nu îngraşe tenul, dar să atenueze ridurile, în acelaşi timp?
E simplu: citeşte ce urmează. Pentru că NOI AM REUSIT.
Curăţă tenul cu un lapte demachiant pentru ten mixt. Cu săpunurile imagenormale ale PH-ului alcalin, pielea îşi pierde pH-ul sau natural şi filmul hidro-lipidic care o protejează, se modifică. Pielea devine mai vulnerabilă şi sensibilă la agresiunile externe. In schimb, cu Laptele demachiant, se realizează o curăţare fiziologică, şi neagresivă, care lasă nealterat echilibrul natural al pielii, pentru o piele curată, purificată şi protejată.Acest lapte elimină impurităţile care sunt depozitate zilnic pe piele, lăsând, în acelaşi timp, neschimbat filmul hidrolipidic superficial. În acelaşi timp, echilibrează pielea mixtă. Restrânge porii dilataţi, dând un efect opac pielii, fără a o deshidrata. Prezenţa concentratului activ Fosfa Balance şi a extractelor de grapefruit şi castraveţi asigură o sinergie de acţiune, care este realizată normal.
Tratamentul începe cu o loţiune tonică non-alcoolică pentru tenul mixt. Aceasta permite restabilirea acidului pH natural al epidermei, elimină reziduurile de machiaj existente pe faţă, lăsând pielea perfect proaspătă şi curăţată. E un real tratament de echilibrare care conţine ingrediente astringente şi de purificare eficiente pentru a reveni la echilibrul pielii cu pori dilataţi, puncte negre şi aspect lucios. In plus, conţine un complex de fito-endorfine de origine vegetală, “ moleculele fericirii” care dau senzaţii de bunăstare şi îmbunătăţesc starea de spirit. Intinereşte şi hidratează pielea, stimulând producţia de colagen.

imageRecomand cu caldură şi folosirea unei crème anti-age cu acţiune preventivă pentru tenul mixt. E de preferat să previi. Ideala pentru stoparea primelor semne de îmbătrânire cutanată ce atacă pielea încă de la 25 de ani. Are rol astringent şi purificant, normalizând şi echilibrând pielea chiar şi pe cea cu secreţie excesivă de sebum, puncte negre şi pori dilataţi. Are conceptul Fosfa Balance, acţionează printr-o ciupercă, ce trăieşte în simbioză cu scoarţă de larice, un agent natural care micşorează porii dilataţi şi tonifică pielea grasă, dând un aspect de piele proaspătă şi relaxată.
Pentru un plus de eficienţă, există şi un ser anti-age concentrat pentru ten mixt. Este ideal pentru a purifica pielea mixtă, dând feţei un aspect proaspăt, tonifiant şi vital. Se foloseşte ca bază a cremelor în toate sezoanele: iarna pentru a creşte puterea de hidratare, vara – când pielea transpiră şi tinde să respingă emulsiile pentru a echilibra grăsimea, fără a renunţa la hidratarea necesară. Aplicaţi o cantitate mică de ser, masând bine până la absorbţie.
Există şi un tratament special pentru zona ochilor. Este o emulsie anti-imageage pentru conturul ochilor. Dedicată persoanelor care au pielea din jurul conturului ochilor uscată şi neaccentuată, pentru a-i da prospeţime şi luminozitate. Este ideală pentru a purifica şi normaliza pielea mixtă. PH-ul similar celui ocular o face ideală pentru tratarea zonei delicate a conturului ochilor, fără a crea iritaţii.
Mai există un ser vegetal cu efect şoc contur ochi şi buze. Celulele fresh soc nu sunt obţinute cu solvenţi ce macerează planta, ci cu un procedeu enzimatic ce separă celulele una cate una, menţinându-le intacte până la tenul tău. Este o ideală bază de machiaj opacă şi instantanee.
Multe soluţii, o singură cale de rezolvare. Foarte eficientă.

sigla Ardes

Surse foto: pohnews.org, zdorovia.com.ua, magical-skin.com, maska-skrab.ru

Etichete

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate