Diverse

Răzbunarea – arma …proastelor! Da, dar vă puteți razbuna inteligent! 

 

Dorința de răzbunare este, într-un fel, firească. Ai fost rănită si reacția ta este justificată : vrei să-i răspunzi nemernicului cu aceeași monedă. Dar ce te faci cu celebrul proverb, care nu te așeaza într-o lumină prea favorabilă?…

Atunci… fii deșteaptă! Cea mai bună formă de răzbunare este aceea de a te dezvolta tu însăți. Să nu-ți pese de soarta celuilalt. Responsabilă cu asta este Karma. Tu trebuie să te concentrezi să devii cea mai bună versiune a ta.

Prin urmare, ai de făcut niste lucruri simple, chiar dacă, da, știm, uneori nu este deloc ușor să le faci.  Asadar, iartă-i pe cei care nu-și cer iertare. Controlează-ți emoțiile negative, transformă-le în acea energie pozitivă, necesară ție pentru a te dezvolta. Îti dăm și cateva idei :  înscrie-te la sală,dedică-te unui hobby, descoperă ceva nou, care să te incite și să-ți ofere o altă perspectivă asupra vieții. 

Ignoră-i pe cei din jur, nu te lua după spusele lor si nu lăsa acțiunile acestora să te influențeze. Nu te chinui să-i impresionezi si ține mereu minte : nu ești cu nimic mai presus decât ei. 

Trudeste puțin asupra ta, încearcă măcar! Ține minte că nimeni nu o va face pentru tine. Perfecționează-te, valorifică-ți talentele.

Dar mai cu seamă, învață să renunți la oamenii nepotriviți. Desprinde-te de Trecut. Nu gândi negativ nici la adresa ta, nici la adresa lor. Pur și simplu, lasă lucrurile urâte deoprte și încearcă să te bucuri de viața  și de ceea ce va urma!  

Abia atunci când vei învăța să renunți la cineva, vei începe să te iubești cu adevărat. Vei dobandi încredere în tine și vei descoperi ceea ce cauți de atât de mult timp. Totodată vei învăța să faci față tuturor greutăților.

Cea mai bună răzbunare este să inveți să te iubești. Iubește-ți , așadar, imperfecțiunile și învață din greșeli. Ești,  acolo unde trebuie să fii.

Învata să fii recunoscătoare pentru ceea ce ai și să fii fericită indiferent de orice. Aceasta va fi cea mai bună răzbunare a ta! 

Sursa : cluber.com.ua 

Publicitate