Ea și El

Răsfață-mă, oferă-mi timpul și dragostea ta, că banii mi-i câștig eu și singură!

 

Femeile trebuie răsfățate. Femeile iubesc când sunt răsfățate. Însă pentru bărbați acest lucru poate însemna diferit decât pentru femei. 

Pentru unii, asta înseamnă o cină într-un restaurant. Pentru alții – un buchet superb de flori și cadouri – surpriză , trimise la serviciu.  

De fapt, toate cele de mai sus înseamnă “atenție”. O atenție manifestată fără a fi fost solicitată. 

Însă marea majoritate a femeilor , mai ales cele care stau pe propriile picioare și sunt independente, nu au nevoie de această “grijă materială”.  

Deși e drăguț ca partenerul tău să te invite la cină și să-ți facă un cadou, atunci cand ești o femeie realizată ai putea considera acest lucru si ca pe o jignire : e ca și cum o consideri incapabilă de a și le oferi singură.  

   Un bărbat mi-a spus odinioară că aș avea nevoie de el, pentru că meseria pe care mi-am ales-o nu îmi va permite să am un trai îndestulător. Inutil să vă spun că a fost o greșeală fatală pe care acesta a făcut-o. 

Nimeni nu vă poate explica, dragi bărbați, ce anume ne lipsește nouă femeilor, decât femeia căreia îi faceți curte. De aceea trebuie să aflați mai întâi ce anume contează pentru ea, care este sistemul ei de valori. 

Dacă o femeie se mândreste cu faptul că este independentă financiar, în niciun caz nu o veți da gata, plătindu-i consumația. 

Adevăratul romantism nu e reprezentat de buchetele de flori și cutiile cu bomboane, ci mai degrabă de demonstrarea in permanență că vă cunoașteți foarte bine aleasa inimii.   

Adevăratul romantism îl reprezintă grija pe care o manifestați față de iubita voastră, astfel încât ea să se simtă în permanență ocrotită, să se poată relaxa, să nu-și facă emoții pentru nimic și să se poată bizui pe voi. 

A fi romantici înseamnă a-i acorda timp iubitei. Nu a o suna atunci cand ai terminat treburile la serviciu și nu mai ai nimic de făcut, ci să planifici dinainte timpul pe care-l veți petrece împreună. 

Romantismul este ceva…ce nu poate fi cumparat cu bani! 

Sursa : soulpost.ru 

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.