Timp liber

Privește desenul și spune-ne ce vezi. Într-un minut, testul nostru va descoperi lucruri uimitoare despre tine!

 

Dacă ești o persoană care se frământă neîncetat cu privire la ceea ce zic alții despre tine, atunci reține o dată pentru totdeauna : oamenii sunt atât de preocupați de propriile lor vieți, încât puțin le pasă de a ta. Ceea ce nu e rău deloc, până la urmă, pentru că înainte de a-i înțelege și judeca pe cei din jur, trebuie să te cunoști mai întâi pe tine însăți.
Astăzi, îți vom oferi o nouă cheie către auto-cunoaștere. Acest test scurt nu-ți va lua mai mult de 1 minut, însă este deosebit de eficient.
Privește această fotografie si spune-ne ce vezi:
Iar acum haide să analizăm rezultatele:

O mașină
Dacă ai vazut o mașină, înseamnă că ești o persoană foarte atentă și pătrunzătoare. Oamenilor ca tine li se pune calificativul de “profund”. E adevărat că, uneori, căutând esența, treci ușor peste detaliile mărunte, ceea ce îți încurcă un pic viața. Cei din jur te ceartă pentru neatenție. Dar, una peste alta, esti un mic filozof, nu putem să negăm acest lucru.

Un om cu un binoclu
Ai o imaginație debordantă! În plus, nici cu gândirea logică nu stai rău! În doi timpi și trei mișcări reușești să rezolvi probleme complicate. Ești genul de persoană care nu se da în lături de la a compune puzzle-uri, bucățică cu bucățică, , pentru că de multe ori vezi, din prima, ansamblul!

Litera A
Dacă primul lucru pe care l-ai văzut, este litera A, asta înseamnă că vezi doar ceea ce vrei să vezi, sau ceea ce te frământă în momentul respectiv. Numai detaliile cele mai evidente intră în raza vederii tale. Îți vom da un mic sfat: privește în jurul tău și fii mai atent cu părinții și cu cei dragi, pentru că aurul nu este numai ceea ce strălucește.

Ei, ce zici? Te-am nimerit?
Ai putea să le trimiți și pretenilor tăi acest test!

Sursa: ofigenno.com