Timp liber

Privește această imagine și spune ce distingi , în primul rând?

 

Acest test nu presupune timp de gândire, analize amănunțite și judecăți profunde. Nu vă cere decât să priviți o secundă imaginea propusă. Și să rețineți elementul pe care l-ați observat din prima. Acesta vă va defini Viitorul.
Ați privit?
Haideți să descifrăm acum rezultatele:

1.Un ochi. Dacă primul lucru care v-a sărit în ochi a fost…un ochi (!), nici nu vă puteți imagina cât de radical vi se va schimba viața în viitorul apropiat! Vă așteaptă surprize plăcute și foarte neașteptate.

2. O lacrimă. Există o mare probabilitate ca în scurt timp să vi se întâmple ceva rău. Dar, după cum se știe, în orice rău este și un bine: nu veți fi singuri: cei din jur vă vor ramâne alături.

3. O fântână. Vă așteaptă o perioadă de probleme și încercări nu tocmai ușoare. Chiar dacă acest lucru vă va speria, să știți că vă veți descurca perfect. Cu atât mai mult cu cât veți fi ajutați de cei dragi.

4. Un cocor. În viitorul apropiat veți avea o mare sărbatoare. E posobil să fie ziua voastră de naștere? În orice caz, pregătiți-vă să primiți cadouri, cu sau fără motiv!
Sursa: secreti.net

Femei de 10 pe Facebook