Ea și El

Plusurile unui divorț

Wedding cake visual metaphor with figurine cake toppers

 

Primele declarații de dragoste, prima cerere în căsătorie, apoi…divorțul. Primul și – așa cum speră fiecare – ultimul. Apoi, la pachet, acel sentiment de pustietate, de abandon, de singurătate, de inutilitate. Senzația că nimeni nu mai are nevoie de tine….

Cu toate acestea, nu trebuie să te grăbești sa te autoetichetezi ca fiind o “ femeie second hand” ! Desigur că un divorț are destule părți negative. Dar nici cele pozitive nu-s puține deloc, ba chiar mai multe!

Iată câteva sfaturi pentru femeile care supraviețuiesc unui divorț:

Pentru început, trebuie să înlăturați tot ceea ce vă amintește de vechea viață de familie. De la fotografii, la daruri primite cu diferite ocazii. Scăpați de toate!  Dacă aveți posibilitatea să faceți chiar și un schimb de locuință, nu neglijați acest aspect! Vă va fi mult mai ușor să ștergeți, din memoria voastră, toate amintirile . Nu de alta, dar fiecare obiect din casă, legat de vechea căsnicie , trezește amintiri de care nu aveți nevoie : “Iată, din serviciul acesta am servit masa în primul nostru an împreună”, “În poza asta suntem în Egipt, unde am călătorit împreună”. Cu cât vă uitați mai mult la aceste lucruri, cu atât mai greu vă va fi să vă desprindeți de trecut.

Eliminati toate numerele de telefon ale fostului soț din agenda telefonică.
Blocati, în subconștientul vostru, orice amintire legată de divorț și nu cumva să vă învinuiți pentru cele intâmplate. Sunteți cele mai minunate, cele mai vesele, cu voi lumea se simte atât de bine, sunteți persoane atât de interesante! Pur și simplu, așa e viața : uneori oamenii se mai și despart! Situația poate fi privită și dintr-o altă perspectivă: probabil că Destinul v-a despărtit tocmai pentru a vă da posbilitatea de a întalni acel om minunat , care vă este hărăzit! Cel care vă va iubi si respecta și caruia veți putea să vă dedicați întru totul…
Dar trebuie sa rețineți că bărbații din jurul vostru vă vor acorda atenția lor numai atunci când vă veți desprinde de trecut. O nouă relație va începe numai atunci când veti fi moralmente pregătite pentru ea. Iar bărbații simt acest lucru. Dacă veți poza în femeia nefericită, niciun bărbat nu se va apropia de voi!

Deschideți-vă sufletul către lumea din jurul vostru și deci și către bărbații din jur! Fiți convinse că VOI sunteți acele femei pentru care acestia se trezesc în fiecare dimineață! Trageți aer în piept și umpleți-vă de poftă de viață!

Sursa : samaya.site

surse foto: proufu.ru, ksprf.com, lexpages.ru, psymod.ru

Uscatoare rufe