Diverse

Peggy Bundy, soția lui Bundy din celebrul serial “ Familia Bundy” are azi 69 de ani

 

Unul dintre cele mai spumoase seriale de televiziune ale ultimilor ani a fost, cu siguranță, comedia „Familia Bundy”, prezent în topurile popularității. Actorii săi ne-au devenit simpatici și au ajuns să facă parte din “familiile noastre”.  Katey Sagal bunăoară poate fi numită cea mai cunoscută casnică din lume datorită rolului său de nevastă a personajului principal – Peggy Bundy – pe care l-a avut în celebrul serial.

Astăzi “Peggy” – pe numele său real Katey Sagal, are 69 de ani și este într-o formă fizică de invidiat chiar dacă la finalul anului trecut a fost lovită de o mașină în timp ce traversa strada.

În prezent actrița  este la fel de prezentă pe micul ecran ca și în anii ’90. Anul trecut, aceasta a jucat în doua seriale apreciate – The Conners și Rebel.

Actrița din „Married with Children” (acesta este titlul original al serialului Familia Bundy) este la a treia căsnicie și are trei copii. Din 2004, aceasta este căsătorită cu Kurt Sutter, scenarist, regizor, producător și actor.

Deși pare că duce o viață de familie liniștită, actrița a trecut printr-o mulțime de momente dificile. Și-a pierdut părinții încă de tineri (tatăl său a fost aproape decapitat de un elicopter pe platourile de filmare ale unui film despre război), a fost dependentă de droguri și medicamente timp de 15 ani, a născut un copil mort și a fost depistată cu cancer la gât. A fost operată cu succes, dar nici în ruptul capului nu a vrut să renunțe la țigări. Iată deci că aparența vieții de huzur pe care o duc marii actori nu este decât o aparență.