Bombănelile Marinei Editoriale

Oare nu cumva bărbații de 10 preferă „femeile de 5”?..

 

Dragile mele, DEȘTEPTAREA! Povestea cu „Nu! mie nu mi se va-ntâmpla niciodată!”, uitați-o odată pentru totdeauna! Numai gâsculițele pot să aplice această concluzie unui dialog despre infidelitate! Numai niște IQ-uri mărunțele vă pot îndemna să vă culcați pe urechea la care cei din jur vă susură că bărbatul vi se cam uită prin ogrăzile altora , că pericolul e cât casa, iar casa însăși vi se îndreaptă cu pași repezi spre partaj! Dati-vă jos ochelarii de cal, pentru că se pare că ..armăsarul vostru din acte a-nceput să lovească cu copita în poarta raiului conjugal, tânjind la cu totul „altceva”!
Femeile care se cred „infailibile”, cele care se cred iubite perfecte, partenere ideale, neveste model , și-și atribuie generos alte asemenea titluri de glorie, sunt ori prostuțe, ori fraiere, ori măcar un pic naive. Pentru că sistemele de valori diferă de la individ la individ, iar dacă ție, draga mea , ți se pare că nimeni nu face sarmale mai bune ca tine, că ferestrele din casă sunt lacrimă, iar cămășile le calci ca nimeni alta, nu înseamnă că ăsta e și etalonul perfecțiunii pentru soțul tău! Chiar dacă aparent îți va lăuda performanțele ( mai mult ca să scape de gura ta!) nu poți ști că în sinea lui nu visează la nurii colegei blonde de la birou, sau că n-ar da totul pentru o călătorie în jurul lumii alături de prietena voastră de familie, aia din categoria “ce-o fi văzut la ea”, pe care tu nu dai nici doi bani pentru că nu știe nici să gătească, nici să calce și n-a fost în stare nici să facă copii, dar pe care el , iată, o vede simpatică foc, tonică și pozitivă. Deci…nu te pune pe tânjeală! Află ce-și dorește omul de lângă tine și trudește intens în direcția asta, de vrei să îmbătrânești lângă el!
Am văzut, la viața mea, destule cazuri în care neveste de 10 erau abandonate pentru muieri de 5 . Primele rămâneau cu coronița pe cap și cu buza umflată, întrebându-se apoi toată viața, ce o fi putut găsi El, oare, Fostul,  , la urâta, proasta și nerpiceputa aia, cu care a zburat de lângă tine , călare pe covorul fermecat?
….Și uite-așa, măcinate de nedumeriri, rămân femeile noastre de 10 să curețe de scamele Trecutului covorul persan din sufragerie, fiind sigure – în sinea lor și în naivitatea lor – că Ei sunt cei care au pierdut și că tot Ei vor fi cei care vor regreta,  tot restul vieții lor, prostia de a le fi părăsit….Ceea ce nu se întâmplă aproape niciodată.

 

Rubrică oferită de FARMACIILE CATENA : Voucherele BIOCLIN

2 comentarii

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.