banner marshal garden
Femei de 10 Recomandări

O nouă întâlnire a Femeilor de 10!

i2.wp.com

Vine 2017 peste noi! Uite-l cum răsuflă în zare, pregătit să-l detroneze pe 2016! Îl rugăm să ne mai păsuiască puțin, pentru că Femeile de 10 mai au ceva de spus, anul acesta! De aceea, joi, pe 10 (nimic nu e întâmplător!) la Hotelul MARSHAL GARDEN – care și-a câștigat deja renumele de Club al Femeilor de 10! – ne vom aduna într-o nouă întâlnire cu iz de petrecere. Dar pentru că femeile de 10 știu să se distreze inteligent, petrecerea se va împleti și cu informația, cu noutățile de ultimă oră, cu trendurile, sugestiile și sfaturile specialiștilor. Astfel că, iată, programul se anunță a fi unul foarte divers: Compania ADESGO va lansa un nou produs-minune, care, odată îmbrăcat, ne va „topi”, vizual, kilogramele în exces, nutriționistul Cristi Mărgarit va pleda pentru kangoo-jumps, în timp ce Rosse și fetele ei ne vor oferi o demonstrație de „țopăială” în ritm de… cangur!; sub ochii fanelor sale, Mircea Radu ne va exemplifica, live, o delicioasă rețetă de paste, extrasă din proaspăt lansata sa carte, „Povești cu gust”, Compania Zepter își va lansa aparatul medical și cosmetic BIOTRON, poetul Lucian Avramescu le va șopti doamnelor „Bună seara, iubito!”, după care, împreună cu caricaturistul ANDO și cu Mircea Radu, o vor ajuta pe Marina Almășan să-si lanseze pe orbită noua sa carte „Nici eu nu mai știu cine sunt!”, Compania KRUK le va convinge pe doamne că aici le este locul și cât de ușoară le a deveni viața, dacă vor deveni cliente KRUK, va reveni Cristi Margărit, pentru a vă propune un nou supliment nutritiv – Beauty Help – un shake delicios, care vă va lumina, în mod miraculos, pielea, iar designerul Iuliana Alexievici de la Alexievici Couture ne va arăta care sunt ținutele care se asortează unei femei de 10. Vaaaai! Cum era să uităm de minunații noștri artiști, care vor oferi microrecitaluri: solistele Sanda Ladoși, și Maria Nagy (Ungaria), Adrian Romcescu și actorul și cântărețul Bogdan Stanoevici.

În plus, doamnele și domnișoarele sunt rugate să vină la eveniment cu sacoșe încăpătoare, pentru că sigur vor câștiga copios la deja tradiționala tombolă, care și de această dată are, pentru dânsele, o mulțime de surprize. Cireașa de pe tort o va constitui bufetul suedez, la care deja trebăluiesc eugen-cristea-170x250de zor gazdele noastre.

Iar acum…supriza ediției! Marina Almășan îl va avea, ca și coleg de prezentare, pe Eugen Cristea, de la Teatrul Național, în amintirea vremurilor de demult când haiosul actor îi era marinar pe ” Arca Marinei”. Vă dați seama că se va râde cu lacrimi și se va glumi non-stop, căci combinația celor doi este letală, când e vorba de bună dispoziție și antren!

Noua noastră întâlnire nu are cum să nu fie la înălțime, de vreme ce la organizarea ei au pus umărul:

logo-hotel-marshal-garden
adesgo logo-beauty-help-by-zenyth_gold-1 kruk
zepter yalco-mare_transp
logoelmi-2 ioannou-romania LaStrada
 cabinet-avocat-dinu-gheorghe tort

Sursa foto: i2.wp.com

2 comentarii

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Mă voi referi la emisiunea iubiri din trecut. Doamne care vrea să se întoarcă la o iubire veche, va regreta, nu va fi fericita, un bărbat care a părăsit-o odată, o va părăsi din nou foarte ușor. Va rămâne singura, disprețuita de copii și de soț. Dacă Marcel ar fi o persoană corectă ar merita riscul. Pe de altă parte e bine sa se ducă să-și trăiască visul himeric fără de care ar rămâne deceptionata toată viata. Oricum, garantez, nu va fi fericita, asta e clar.

Femei de 10 pe Facebook