Diverse

O infirmieră dezvăluie 5 dintre cele mai mari regrete pe care le au oamenii pe patul de moarte!

Veritabile lecţii de viaţă, aceste confesiuni sunt bulversante…

1. “Aş fi dorit să am curajul să îmi trăiesc viaţă aşa cum aş fi vrut, nu cum doreau alţii”.
Acesta este unul dintre cele mai mari regrete apărute. Când fiecare pacient priveşte în urmă la trecutul său, îşi dă seama că multe din visele sale nu s-au îndeplinit. Este foarte important să îţi trăieşti visele atât cât se poate. Sănătatea ne oferă o libertate de care foarte puţini sunt conştienţi. După, este prea târziu.

2. “Aş fi dorit să nu muncesc atât de mult”.
Conform spuselor infirmierei, acest regret apare la toţi pacienţii bărbaţi. În general ei regretă că nu au petrecut destul timp cu copiii lor pe care nu i-au văzut crescând. Pentru a nu regreta acest lucru trebuie să alegem o muncă care să ne permită o viaţă de familie împlinită.

3. “Aş fi dorit să am curajul să îmi exprim sentimentele”.
O mulţime de oameni işi ascund sentimentele pentru a evita un conflict. Rezultatul? Nu vor deveni niciodată ceea ce ar putea să fie. În consecinţă, ei dezvoltă adeasea boli legate de stres şi anxietate, cum ar fi ulcerul. Fiind sinceri şi spunând ce gândiţi ieşiţi câştigători.

4. “Aş fi dorit să rămân în contact cu anumiţi prieteni”.
Foarte frecvent, până la ultimele săptămâni de viaţă, pacienţii nu realizează importanţa pe care o au vechii prieteni. Mulţi dintre ei au pierdut din vedere oameni care în final contau enorm. Ei au multe regrete pentru că nu au dat timpul pe care îl meritau anumite prietenii.

5. “ Aş fi dorit să îmi dau dreptul de a fi fericit”.
În mod surprinzător, acesta este un regret des întâlnit. Marea majoritate a oamenilor nu realizează decât la puţin timp înainte de moarte că fericirea este o alegere!

Viaţă e făcută din alegeri, alegerile VOASTRE! Alegeţi conştient, alegeţi înţelept, alegeţi sincer. Pe scurt, alegeţi fericirea!

 

Sursă: www.demotivateur.fr

Surse foto: obozrevatel.com, gigamir.net, miloserdie.ru

Uscatoare rufe