Ea și El

O femeie puternică mai degrabă va rămâne singură, decât să-și piardă vremea cu cine se nimerește

Viața nu e un joc de table sau o partidă de ping-pong, ci este mai degrabă asemenea unui joc de Monopoly, unde fiecare jucător își pune la punct o strategie, pentru binele personal. În realitate, nimeni nu prea vrea să joace jocuri, însă dacă ne apucăm să construim o relație, acest lucru devine oarecum necesar. Iar în acest caz, iată cum trebuie să arate strategia pe care o adopți:

Niciodată să nu-ți pierzi vremea cu prostănaci!
Din nefericire, majoritatea bărbaților rămași disponibili fac parte din această categorie. Așa se face că multe femei singure preferă să-și petreacă serile de vineri acasă, cu o pizza în brațe, urmărind serialul preferat, și nu pierzându-și timpul alături de cine știe ce papagal cunoscut pe Facebook, despre care să afle, mai apoi, că locuiește cu mămica și își caută de mai multă vreme servici. Dar, repetăm, așa procedează femeile puternice, femeile înțelepte.
Nu e din cale afară de plăcut și de onorant pentru o femeie, oricât de singură nu s-ar simți, să-și piardă serile alergând după niște bărbați “looseri”, al căror nume sigur îl vor uita dupa nici câteva săptămâni. Ele vor ajunge să-i urască mai apoi pentru timpul investit aiurea, în așteptarea ca aceștia să se transforme, din rățușca cea urâtă, în lebede.
Și chiar dacă astfel de povești pot părea – pe termen scurt – vesele, ele vor deveni mai apoi previzibile și deloc interesante.
Pe de o parte, nu e chiar atât de rău să onorezi astfel de întâlniri, și să înțelegi, de fiecare dată, de ce anume ai nevoie, de fapt, în viață.
Însă, pe de altă parte , nu e nimic rău nici în a-ți petrece tot acest timp doar tu, cu tine însăți. Toate aceste întâlniri și încercări de a găsi pe cineva te epuizează și lasă în urmă o mare dezamăgire. Uneori este mult mai vesel să fii singură și să te bucuri de libertate.
Nu trebuie să devii ermetică, la adresa unor noi relații și cunoștințe, dar nu trebuie nici să transformi acest lucru în principalul țel al vieții tale. Trăiește-ți viața, fii deschisă la a cunoaște oameni noi, însă fii conștientă că timpul tău e prețios și nu trebuie cheltuit aiurea. Cei care nu înțeleg acest lucru, se vor da singuri, cu timpul, un pas înapoi, lăsându-ți în față numai variantele care merită.

 

Sursa: creu.ru

surse foto: womantec.gr, udoktora.net

1 comentariu

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Da, dar o femeie puternica intelege ca poate fi si mai puternica alaturi de partenerul potrivit. O femeie puternica SINGURA incepe sa semene cu femeia cu barba de la circ. Barbatii, chiar prostanaci, ( sau poate chiar cu atat mai mult cu cat sunt “prostanaci”) pot face mult bine unei femei puternice, pentru ca ii pot arata mereu care este lucrul cu adevarat important in viata ( nu cariera, nu planurile aduse la indeplinire ci pretuirea fiecarei clipe, alaturi de cei care tin la tine – fie ei chiar prostanaci). Intelepciunea fie cu voi – femei – ce va doriti ,cu orice pret, “puternice”.

Femei de 10 pe Facebook