Ea și El

Nu te căsători cu el, până nu vezi cum face un anume lucru ( Nu! Nu are nicio legătură cu sexul!)

 

În frumoasa etapă de început a unei relații, cei doi parteneri se străduiesc să-și arate unul altuia părțile lor bune. Cuprinși de euforia momentului, mulți se grăbesc să se căsătorească, fiind convinși că și-au găsit jumătatea ideală și că o cunosc ca pe propriile buzunare. Apoi începe viața adevărată și oamenii devin încet-încet cei adevărați. De obicei, ochelarii de cal ne cad de pe ochi în momentul primului scandal conjugal : este foarte edificator felul în care omul se manifestă la supărare.

Furia este un sentiment foarte ciudat și unul dintre cele mai groaznice,img_5071 din câte ne e dat să observăm. Iar când furia este îndreptată asupra unei ființe umane, finalul poate fi chiar și tragic.
Nu e chiar atât de greu să găsim în jurul nostru exemple de cupluri în care o simplă ceartă se finalizează cu bătăi crâncene. Iar actele criminale care „încununează” de multe ori un scandal conjugal nu sunt chiar foarte rare…

Spre deosebire de alte sentimente, este foarte dificil să anticipezi cum se va purta partenerul tău în momentele de furie. De multe ori, el se va purta așa cum îți imaginezi, însă de și mai multe ori, este neprevăzut.
img_5070Un om pătimaș, care poate deveni o adevărată fiară în timpul unui scandal, poate fi, în realitate, o persoană extrem de liniștită și ponderată.
De aceea…sfatul nostru este poate unul straniu : încercați să „provocați” astfel de situații, care să vă ofere imaginea completă a partenerului vostru. Doar viața adevărată nu este numai lapte și miere, iar situațiile conflictuale fac parte, din păcate, din ea!

 

Sursa: snianna.ru

Surse foto: womeninit.ru, sosed-domosed.ru, homeblogkate.ru