Ea și El

Nu te-a ales pe tine? Nu ești tu de vină! 

 

Astăzi este despre acești bărbați. Care-ți plac, de care te atașezi, dar care, în final, nu te aleg pe tine. Iar asta nu este vina ta. Cândva eu însămi am suferit foarte mult din acest motiv.

Să-l punem “sub lupă” pe acest bărbat. Are mereu alte priorități. Este ocupat cu orice altceva, numai ca să nu îți ofere ție timp. Nu are nici cea mai mică dorință să construiască o relație cu tine, să comunicați, să vă deschideți sufletul unul altuia. Și nici măcar nu este sigur dacă se simte bine cu tine. Iar tu…tu habar nu ai dacă intențiile sale sunt serioase sau relația voastră e o simplă joacă .

“Mereu credeam că ceva este în neregulă cu mine. Îmi doream să fiu aleasă, să mă simt valoroasă, importantă. Dar întotdeauna mă simțeam ca varianta de „rezervă” – gandesc, de regulă, femei aflate în situația ta.

“Odată, când i-am reproșat acest lucru, el m-a întrebat: ”Dar tu te-ai fi ales pe tine?” Această întrebare m-a pus pe gânduri, dar mi-am dat seama că …nici eu nu m-aș fi ales!Până la urmă am înțeles că dacă m-aș prețui cu adevărat, el nu ar fi fost partenerul meu”. 

În viață trebuie să îți dai seama ce îți dorești cu adevărat, să știi ce calități vrei să aibă partenerul tău și să știi ce meriți.

În plus, viata ne învață că există persoane care pur și simplu nu sunt capabile să aleagă. Că uneori pot apărea dificultați care împiedică o persoană să prețuiască sincer pe altcineva sau să cunoască profunzimea unei relații apropiate.

De aceea, reține : dacă un bărbat ezită să te aleagă, nu este vina ta

Nu este vina ta că nici că el alege între tine și o altă fată, între tine și prietenii lui, între tine și o versiune mai bună a ta, între prezența și absența ta.

Unicul lucru pe care poți să îl faci e să te distanțezi de el și să pui  ai presus de orice propria fericire.

De aceea, îți spunem noi acum : trebuie să alegi pe cineva care te apreciază pentru cine ești, care va fi capabil să te iubească cu adevărat, așa cum îți dorești tu și care te va trata ca pe unica sa alegere.

Așadar, trebuie să te alegi mai întâi pe tine. Să te pui pe primul loc. Să nu te mai sacrifici de dragul altora. Să nu tinzi să satisfaci așteptările altora.

Trebuie să încerci să înțelegi aceste lucruri: ”cine sunt, cum sunt, de ce exist, unde sunt și unde trebuie să ajung, ce lucruri sunt importante pentru mine”. Și numai după aceea  vei putea găsi pe cineva alături de care să te simți împlinită.

Sursa :

psy-practice.com

Sursa foto : psychologies.ru 

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate