Ea și El

Nu lăsa o iubire toxică să te convingă că ți-e mai bine singură!

 

Da, ți-e mai bine să fii singură, decât alături de un pertener toxic, care nu e capabil să-ți recunoască valoarea. Da, ți-e mai bine singură, decât alături de cineva care te face să plângi in fiecare noapte. Da, ți-e mai bine singură, decât alături de o iubire care te-a secătuit. 

Tu nu ești dintre acelea care acceptă compania unui bărbat doar ca să nu rămână singură. A fi singură nu e chiar atât de rău. Uneori poate fi la fel de minunat ca și în compania cuiva.  

Dar asta nu înseamnă că trebuie să renunți total la a mai avea relații. Asta nu înseamnă că trebuie să-i îndepărtezi pe toți cei care se apropie de tine, doar din teama că te vor face și ei să suferi. Nu lăsa o iubire toxică să te convingă că e mai bine să rămâi singură. 

Dacă vei întâlni omul care să te facă să simți o căldură interioară, sau, și mai bine, sentimentul acela al fluturilor în stomac, acordă-i o șansă. Nu înseamnă că trebuie să te arunci cu capul înainte. Fii răbdătoare. Nu te grăbi. Mișcă-te într-un ritm favorabil ție. Dacă lui nu-i convine, poți oricând renunța la el. Înseamnă că nu e pentru tine.  Dacă însă el rămâne lângă tine, dacă îți acceptă cоndițiile doar din dorința de a fi cu tine, atunci de ce să nu-i acorzi o șansă?   Nu toate relațiile sunt toxice. Nu toate perechile ajung la scandaluri și jigniri. Nu toate căsniciile se finalizează cu divorțuri. 

Nu-ți închide inima, atunci cand îl întâlnești pe cel care vrea s-o ocrotească. Nu fugi de cel care ti-ar putea schimba viata în bine. Nu lăsa groaza trecutului să-ți încurce viitorul.  

Dragostea se poate afla la doi pași de tine, trebuie să fii pregătită s-o întâmpini. 

Ține minte : meriți tot ce e mai bun. Nu lăsa pe nimeni să susțină contrariul. Meriți să ai succes. Poate că nu-ți vei întâlni iubirea vieții chiar de mâine, așa că bucură-te deocamdată de liniște si singurătate. Dar, te rugam, nu fugi de dragoste, atunci când ea apare. .

Nu lăsa frica să fie mai mare decât speranța! 

Sursa : soulpost.ru 

Sursa foto : b17.ru 

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.