banner marshal garden
Ea și El

Nu îți poți găsi iubirea? Iată ce greșeli faci!

Ți-ai trecut, în profilul de Facebook “ Interesată în bărbați”, și cu toate acestea, candidatul ideal întârzie să apară. Mai mult ca sigur că faci una din următoarele greșeli:

 

Ți-ai construit imaginea unei femei inabordabile, greu de cucerit
Depui eforturi însemnate să arăți bine, dar involuntar îmbraci și o mască pe care scrie “Nu vă apropiați! “ . Psihologii explică acest lucru prin faptul că te feresti de eventuale suferințe. Dacă tocmai te-ai despărțit, a venit momentul să uiți, să ierți și să mergi mai departe.

 

2. Ești prea pretențioasă față de potențialul tău partener de viață
Ești, mai degraba, genul acela de “premiantă”, care nu-și tolerează nici propriile neajunsuri, darămite pe cele ale partenerului! Reține: nu poți controla chiar totul! Asta îi implică și pe bărbați. Ei, da, nu sunt nici ei ideali. Așa că obișnuiește-te cu gândul ăsta!

3. Dorința ta de a fi plăcută de respectivul întrece orice măsură
Te porți total nenatural, iar el simte starea ta de încordare. Dacă omul acela este cel pe care-l consideri cel mai potrivit pentru a fi lângă tine toată viața, atunci el trebuie să te cunoască așa cum ești. Altfel, îl va aștepta o surpriză neplăcută și de aici vor apărea problemele..

4. Îți place să fii singură și independentă
Cu toate acestea îți cauți un bărbat pentru că “așa trebuie”, însă le dai de înțeles tuturor pretendenților că tu ești stăpâna vieții tale. Așa că, mai bine lămurește-te tu însăți : ai sau nu nevoie de un bărbat lângă tine? Dacă da, lasă grija acestuia față de tine să facă parte din viața ta.

5. Mori de dorința de a te mărita cât mai repede
Măritându-te în fugă, fără ca celălalt să se dezmeticească, faci o mare greșeală. Mai întâi învață să te bucuri de viață de una singură, fără ajutorul unui bărbat! Și abia apoi, el va apărea cu siguranță în viața ta.

 

6. Nu ești pregătită să acționezi și aștepți să facă el primul pas
Multe femei cred că, dacă fac ele primul pas, bărbații le vor considera femei ușoare și vor pierde dorința de a le cuceri. Mulți bărbați sunt însă foarte timizi. De aceea, trebuie să arborezi culoarea verde și să lași să se înțeleagă că îți dorești această relație!

7. Speri ca dragostea să vină după prima noapte de sex
Este principala greșeală pe care o fac femeile. Prin aceasta, ele își pierd demnitatea. Un bărbat nu poate fi nici cucerit și nici păstrat în acest fel. În plus, te va considera o pradă ușoară și-și va pierde rapid interesul față de tine.

 

Femei de 10 pe Facebook