Nutriție

Nicoleta Nucă, dezvăluiri inedite despre alimentația sa

Cântăreața Nicoleta Nucă le-a mărturisit celor 335.000 de fani ai săi de pe Instagram secretul alimentației sale. “Aceasta este soluția perfectă pentru cei care, ca mine, nu au timp să gătească”, a scris Nicoleta într-o postare, alături de o cutie cu supă de pui în stil indian.
La începutul anului 2019, Nicoleta a descoperit programul de nutriție “Smart Diet Experience”, cu rezultate imediate,  ce are ca motto “Slăbește ușor”. Noutatea acestei diete constă în formula sa inovatoare: pachete alimentare gândite de nutriționiști pentru 7 zile, cu produse de regim pentru slăbire din preparate speciale ce au la bază ingrediente naturale, fără aditivi, conservanți E-uri sau alte alimente procesate. Astfel, Nicoleta Nucă beneficiază de astfel de pachete ce conțin meniul pentru întreaga săptămână, fiecare meniu zilnic fiind compus din trei mese principale și o gustare. Pentru a obține rezultatul dorit, acela al slăbitului sănătos, dieta poate fi urmată oricâte săptămâni se dorește, dar trebuie să se țină cont de anumite reguli, precum: cele trei mese zilnice și gustarea vor trebui mâncate la aceleași ore, nu se consumă alcool și nu se mănâncă nimic în plus față de produsele din pachet.
Mâncărurile din meniuri sunt naturale, preparate din produse biologice atent selecționate. În această dietă, lipsesc cu desăvârșire substanțele chimice care dereglează metabolismul și care produc multe boli grave, în timp.
Există trei categorii de pachete: White, Purple și Green, ultimul fiind vegetarian, toate având gusturi diferite dar același scop: de slăbire sănătoasă.
Pachetul pentru o săptămână se comandă în întregime online și ajunge la destinatar într-un interval cuprins între 6 și 48 de ore. Alimentele sunt păstrate la rece, în  recipiente vidate, sigilate ermetic, pentru a nu pătrunde aerul și umidatea, agenți ce acționează la formarea mucegaiului sau a bacteriilor. Sigilarea ermetică va proteja textura și vă pastra proaspete alimentele, inclusiv legumele sau fructele, pentru o perioadă mai mare de timp.
Aceste meniuri conțin feluri de mâncare gustoase precum supe cremă, paste bolognese, tocănițe, lasagna sau gustări precum biscuiți cu merișoare și portocală, granola cu fructe exotice sau biscuiți cu migdale și caise.

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.