Timp liber

Invitație Monstruoasă la teatru

Ne plac oamenii talentați, oamenii pasionați de ceea ce fac și care investesc în mod constant în talentul lor. Mixul de pasiune, talent și muncă este absolut necesar pentru obținerea unor rezultate remarcabile, cu atât mai mult în teatru. Astăzi vă prezentăm trupa bucureșteană de teatru independent Artonic, un exemplu pozitiv în acest sens, un nucleu plin de tonus și entuziasm, o echipă de profesioniști – iubitori de artă, oameni și scenă.
Din trupa Artonic fac parte: Cristi Constantinescu, Roxana Neagu, Andreea Boșneag, Alexandru Mandu, Radu Catană, Carmen-Magdalena Sascău și regizorul Liliana Cîmpeanu. Registrul abordat de Artonic este unul complex, de la dramă la comedie, mesajul fiecărei montări fiind unul plin de substanță. Scenariile pieselor sunt în special contemporane, inspirate de realitatea curentă.
Nu vorbim despre ei întâmplător. Mergeți să-i vedeți pe scenă, pentru că merită! Pe această cale, vă lansăm o invitație la următorul lor spectacol, „Monstrul de sub pat”.
„Monstrul de sub pat” va avea loc duminică, 26 noiembrie la ARTHUB și este o comedie cu accente dramatice, despre prietenie și adevăruri ascunse.
Sinopsis: Lucrurile nespuse la momentul potrivit pot naște adevărați monștri… Hope și Fury au râs și au suferit împreună, au simțit primii fiori ai dragostei și ai urii tot împreună. Întoarse acasă, tot ce au iubit și urât vreodată trebuie să înfrunte acum. Vor reuși să ucidă pentru totdeauna „Monstrul de sub pat”?
Rezervări la: 0746.118.037.
Link event: https://www.facebook.com/events/258188941374063/
Rămâneți la curent cu activitatea trupei Artonic prin intermediul paginii oficiale de Facebook: https://www.facebook.com/Artonic.Teatru/

 

 

 

 

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.