Modă

Moda 2019 pentru …plinuțe

 

Până acum câțiva ani, a fi plinuță era sinonim cu a fi “terminată”. Părea că succesul nu le surâde decât celor suple, din categoria 90-60-90. Astăzi, la început de 2019, situația este schimbată radical. 

Pe podiumurile modei au început să se simtă confortabil manechinele plussize. Fiecare brand renumit are și măsuri pentru cele mai “pufoase” cliente. Așa că, reprezentantele măsurilor XXL pot uita, în sfârșit, de hidoasele ținute gen sac, care, sub pretextul că le ascund formele generoase, mai degrabă le adăugau kilograme și ani în plus. 

 În 2019, moda pentru “plinuțe” nu mai este un mit, ci o sumă de veșminte trendy, pe care și le poate permite chiar și cea mai complexată femeie. Trebuie să recunoaștem ca astăzi, un bust voluminos și niște șolduri generoase reprezintă chiar un element de atracție! 

 Întorcându-ne la ținutele pentru doamnele mai durdulii, stiliștii propun niște compleuri deosebit de actuale, atât pentru viața de zi cu zi, cât și pentru ocaziile speciale. Așa că…aveți de unde alege! 

1. Compleuri în stilul “cascadă” 

pastedGraphic.png