Show TV

Mirabela…și fotoliul ei celebru !

Fiecare are , în odaia sa, câte un fotoliu. Sau un scaun. Sau măcar un taburet. Însă niciunul din ele nu a reușit să ajungă la fel de celebru, precum cel al Mirabelei Dauer. Faimosul cântec, care a adus la numitorul comun al emoțiilor, generații succesive are, ca orice cântec de altfel, povestea lui. Niciun șlagăr nu se naște întâmplător. În spatele fiecăruia se înlănțuie un șir de elemente, care, istorisite de cei “implicați” în nașterea lui, dau povești pline de savoare. 

Sâmbătă, la “Femei de 10, Bărbați de 10”, Mirabela va veni în platoul nostru de filmare, pentru a rememora cum s-a născut această melodie nemuritoare si felul în care ea i-a schimbat viața. Îi vor ține isonul autorul muzicii  și cel al versurilor – părtași, în egală măsură, la succesul fulminant al piesei : minunatul compozitor Ionel Tudor și inspirata textieră Andreea Andrei. 

Mirabela – esența tare, înghesuită într-o sticluță atât de mică – va fi șarmantă, ca de obicei, plină de vervă și de umor, ceea ce va face ca echipa emisiunii…s-o “exploateze” la maxim, astfel încat Mirabela să nu “scape” doar cu o melodie interpretată în platou, ci cu trei deodata! 

Ne vedem sâmbătă, la ora 15, pe TVR2, invitație pe care v-o adresează însăși vedeta :