Ea și El

„Mi-e greață de cât de previzibili sunt bărbații!” – Manifestul femeii de 40 de ani

Dragul meu partener,

Am fost o vreme îndelungată femeie singură; acum, când mi-am reluat relațiile cu sexul opus, am ajuns la concluzia că, în majoritatea cazurilor, bărbații mă plictisesc. Și asta ca să fiu politicoasă. Pentru că, de cele mai multe ori, mă încearcă o senzație de greață, apropo de cât de previzibili și unilaterali pot fi aceștia.

Nu pot concepe că, în mintea lor, ei cred că, dacă am ajuns la vârsta de 40 de ani, nu am primit niciodată de la nimeni , înaintea lor, propuneri indecente!
Când atingi o astfel de vârstă, e clar că te-ai întâlnit deja cu elementul „sex” , sub toate formele sale. Mai mult, poți aprecia, cu precizie, cum anume va evolua, pe zile, o relație. Când bărbatul se va „dezlănțui”, când va ieși din scenă, , când va reapărea – după trei săptămâni sau trei luni – ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Scenariul îmi este binecunoscut, din start.

Dragul meu, tu realizezi că totul devine prea monoton? Cafenele, restaurante…Invită-mă, bunăoară, la biliard! Sau la o expoziție de pisici! Știu perfect ce urmează, dar fă și tu cumva, să-mi fie și mie interesant! Arată-mi de la început că-ți pasă de mine. Și deodată nu mi se va mai părea totul atât de plictisitor, și vei deveni și tu mai deosebit decât ceilalți.
Avea dreptate cel care spunea că bărbații se seamănă cu animalele preistorice. Nici n-ai cu cine discuta. „Hai să ne cunoaștem mai îndeaproape!” ” Cât de „îndeaproape”? ” Păi…20 de cm! ” ( ești idiot, dragul meu?!) ” O să-mi reciți din Shakespeare la ureche?” ( te vei căzni să salvezi situația) ” Nu știu ce-o să-mi iasă cu Shakespeare, eu sunt tare într-o altă direcție!”. …După cum vezi, unele din noi am dobândit imunitate la praful aruncat în ochi și la cei care se dau mari..

Dragul meu! Când am 40 de ani, mă doare prea puțin dacă ai burtică sau nu, și cât de pronunțați îți sunt bicepșii. Mă interesează mult mai tare despre ce anume vom povesti Înainte și După, ce anume ai reușit în viață, dacă am pentru ce să te admir și să te respect.
Iar dacă vrei să mă impresionezi, atunci impresionează-mă cu o relație profund umană. Știu perfect că primul tau impuls a fost să mă dorești, ca femeie. Dar nu uita, că până la tine, am văzut în viață destule. Iar singurul sector deficitar a fost iubirea.
Toate celelalte propoziții le-am mai auzit, de o mie de ori..

Sursa: snianna.ru

Surse foto: dpchas.com.ua, garmoniazhizni.com, hi.dn.ua, 7ya.ru

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.