Copii și tineri

Melc-melc, codobelc….din CD-urile de prin casă!

  Alexandra Tiniche nu este numai un tânăr jurnalist de nota 10 al Televiziunii Române, ci și o mămică premiantă! Are trei prichindei – gemenele Petra și Antonia și micuța Natalia – cărora le dedică nu numai dragostea sa, ci și o mare parte din timpul său. Iar în aceste zile, timpul – nu-i așa? – ne prisosește! 

    Pentru că știu, din proprie experiență, cât de greu este să ții în casă  niște prichindei dornici de mișcare și să le oferi, în plus și niște provocări care să-i țină departe de televizor și tabletă, astăzi vă propun să inaugurăm o rubrică inedită, de care, sunt sigură, se vor bucura în primul rând copiii și nepoții voștri, dar nu în ultimul rând și voi! 

     Prin casa omului se adună – știți și voi – destule fleacuri, prin sertare. Cu puțină imaginație ( iar Alexandra Tiniche are destulă!), puteți folosi aceste “flecuștețe” pentru a organiza o oră de “lucru manual” pentru cei mici. Ei vă pot deveni, firește, asistenți, iar timpul petrecut împreună, având si o finalitate materială, va fi un câștig imens pentru relația voastră cu cei mici! 

Așadar, haideți s-o urmărim pe Alexandra Tiniche și pe “asistentele” sale, Petra și Antonia, executând cu măiestrie…MELCUL DIN CD-uri!