Frumusețe

Mască cu bicarbonat de sodiu și ulei de cocos pentru un ten de bebeluș

Multe femei fac o prioritate din îngrijirea tenului. Femeile aleg cu mare atenție produsele cosmetice, unele dintre ele foarte scumpe dar pline de chimicale și ineficiente. În acest articol vă propunem un tratament natural cu efecte rapide asupra tenului. Și din fericire, ingredientele le aveți cu siguranță în bucătărie iar procesul de pregătire este foarte ușor.

ulei nuca cocosAveți nevoie de 2 ingrediente: bicarbonat de sodiu și ulei de cocos  

Este un tratament care poate fi folosit pentru toate tipurile de ten și rezolvă punctele de grăsime, acneea, petele roșii și reduce ridurile. Bicarbonatul de sodiu restabilește nivelul Ph-ului și accelerează procesul de vindecare, iar uleiul de cocos are proprietăți antibacteriene și de hidratare.

 

Dacă ai pielea sensibilă folosește uleiul de cocos și bicarbonatul de sodiu în proporții de 2:1. Dacă vrei un tratament exfoliant mai puternic tunci folosește 1:1 cele două ingrediente.

Amestecă cele 2 ingrediente, iar dacă vrei să fie mai lichidă, adaugă puțină apă fierbinte. Aplică pe față, lasă să acționeze câteva minute, apoi clădește cu apă caldă, din abundență.

Sursa: organicplanner.com

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate