Fii perfectă, eu te ajut Frumusețe

Împachetări ultra-eficiente pentru slăbire, anti-celulită, anti-vergeturi!

 

Mâncare, mâncare, mâncare… Are ceva atât de sfânt luna decembrie – vorbesc de naşterea lui Isus, încât mă întreb de ce ni se înceţoşează gândul acesta măreţ în ciolanul cu fasole de 1 Decembrie, Ignatul, masa de Crăciun, masa de Revelion, ca să nu mai vorbesc de Sfântul Ştefan şi alte ocazii de a uita că, în general, ar trebui să fie, până la un moment dat, post.
Dar pentru că, în România, cu mâncarea nu te pui, vă propun, dragile mele pofticioase, măcar un tratament bun, de făcut simplu, acasă, pentru a intra, totuşi, în rochiile care urmează să fie etalate de Crăciun, Revelion sau la petrecerile binecunoscute de sfârşit de an, de la serviciu şi nu numai.
Propunerea mea e simplă: împachetări!
Da, împachetări cu produse naturale, cosmetice profesionale, care vă pun la adăpost de celulită, vergeturi şi slăbire. Şi ce poate fi mai OK pentru timpul tău decât să te ungi acasă cu un nămol bun pe părţile cu probleme – picioare, coapse, şolduri, braţe -, apoi să te înfăşori cu o folie transparentă – de gen bucătărie), să te îmbraci şi apoi să continui activitatea prin casă şi, după o oră, să scoţi folia, să înlături nămolul cu un burete umezit şi să vezi rezultatul?img_5302
Pentru persoanele care au probleme de circulaţie, recomand un nămol extraforte pentru slăbire rece. Este recomandat în tratamentul de supleţe, anticelulitic şi antivergeturi pentru pielea sensibilă, cu probleme circulatorii, varice. Conţine nămol natural, alge iodate, camfor natural, centella asiatică, castan de India, hamei, săruri organice ale iodului. Atenţie, nămolul nu tinde să se usuce sau să se fărâmiţeze.
În cazul în care nu aveţi probleme cu circulaţia, vă recomand acelaşi nămol, dar în varianta termo. Are aceeaşi compoziţie extraordinară. Atenţie, însă! Fiţi pregătiţi. Nămolul termo generează o înroşire locală şi o senzaţie de căldură destul de intensă, ce dispare ulterior. Evitaţi aplicarea pe pielea foarte sensibilă.
Nămolul mi-a fost alături în numeroase seri în care am redefinit starea corpului meu, pentru un eveniment la care trebuie să fiu în formă maximă.
img_5303Am ceva şi pentru picioarele voastre – obosite, grele, umflate -, greu încercate în această perioadă. E util un gel biogheaţă, pentru împachetări împotriva celulitei. Se foloseşte în acelaşi mod: se întinde pe picioare, coapse, şolduri şi se înfăşoară cu feşe umede (ori bandaje elastice) sau folie transparentă. Se acoperă apoi. După 30 minute, se înlătură faşele (bandajele elastice). El, gelul biogheaţă, m-a salvat efectiv, în timpul sarcinii, când nu mai puteam încălţa nimic şi aveam picioarele ca nişte butuci.
Pentru o definire mult mai bună a siluetei, aş merge şi pe un nămol ultra-modelare. Redă pielii elasticitatea şi tonusul, face pielea mai tonică, elastică şi catifelată. Este un produs, inovativ, uşor de aplicat. Se absoarbe rapid prin masaj şi nu necesită clătire. Acţiunea sa elasticizantă şi tonifiantă se datorează extractului de castan care se combină cu uleiul nutritiv de jojoba. Spre deosebire de nămolurile tradiţionale, aceasta e uşor de folosit deoarece nu necesită îndepărtarea prin clătirea cu apă, ci este de ajuns să se maseze până la absorbirea completă, după timpul de expunere. Conţine şi complexul de fito-endorfine de origine vegetală, “ moleculele fericirii”, care dau senzaţii de bine şi îmbunătăţesc starea de spirit. Întinereşte şi hidratează pielea, stimulând producţia de colagen.
Succes!

Pentru alte sfaturi, te aştept să-mi scrii pe facebook Oana Turcu sau pe mail ardesbio@gmail.com.

 

Uscatoare rufe