Femei de 10

Marilyn Monroe: ”O femeie înțeleaptă sărută dar nu iubește, ascultă dar nu crede ce aude!”

Chiar și după 50 de ani, sfaturile pline de înțelepciune ale îndrăgitei Marilyn Monroe sunt la fel de actuale pentru toate femeile, indiferent de vârstă. Carismatică, timidă, încrezătoare în forțele proprii, isteață, auto-ironică, ea este și astăzi sex-smbolul Americii și legendară figură publică a tuturor timpurilor.

O parte din ideile ei ar trebui să facă parte din educația fiecărei tinere, pentru a deveni o femeie adevărată, într-o lume a bărbaților. Iată câteva din lecțiile lui Marilyn Monroe:

 1. monroeViața este așa cum ți-o faci singură. Oricât ai încerca, o vei da în bară câteodată, este o lege universală. Partea bună este că tu ești cea care decide cum vei repara totul.
 2. Fetele vor fi prietenele tale. Dar, ține minte! Unele vin, altele pleacă. Cele care îți rămân alături orice s-ar întâmpla – îți sunt prietene adevărate. Nu renunța la ele. De asemenea, ține minte că surorile sunt cele mai bune prietene din lume.
 3. În ceea ce privește iubiții, situația stă cam la fel: vin și pleacă. Îmi pare rău că trebuie să spun, dar, cei mai mulți dintre ei îți vor frânge inima, dar nu poți renunța, pentru ca dacă renunți, nu îți mai poți găsi sufletul pereche. Nu mai poți găsi acea jumătate care te împlinește.
 4. monroe-1Doar pentru că ai eșuat o dată, nu înseamnă că așa se va întâmpla de fiecare dată. Încearcă, rezistă, și întotdeauna, întotdeauna să crezi în tine, pentru că dacă nu crezi tu, atunci cine va crede, scumpete? Capul sus și cel mai important, zâmbește, pentru că viața este frumoasă și sunt o mulțime de lucruri pentru care merită să zâmbești.
 5. Nimeni nu mi-a spus că sunt frumoasă, atunci când eram mică. Toate fetițele trebuie să audă că sunt frumoase, chiar dacă nu sunt.
 6. monroe-6Nu mă deranjează să trăiesc într-o lume a bărbaților, atâta timp cât fac parte din ea.
 7. Și eu am sentimente. Sunt om. Tot ceea ce îmi doresc este să să fiu iubită ca femeie și ca actriță pentru talentul meu.
 8. Este minunat să ai o carieră, dar nu îți ține de cald în nopțile reci.
 9. Nu mă deranjează să fac glume, dar nu vreau să par o glumă.
 10. Nu vreau să fac bani. Vreau doar să fiu minunată.
 11. Dacă aș fi respectat toate regulile nu aș fi ajuns niciodată nicăieri.

Sursa: yourtango.com
Foto: wall.alphacoders.com

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate