Diverse

Mamă celebră, fiică rebelă . Angelina Jolie și fiica sa greu de strunit.

Deși în ultima vreme, omenirea a devenit extrem de toleranta la toate orientările sexuale și la orice manifestare a personalității si individualității locuitorilor săi, cu toate acestea, multă lume a răsuflat ușurată atunci cand Shiloh Jolie Pitt a ieșit în lume la intr-o ținută extrem de feminină, având în vedere că demult nimeni n-o mai văzuse îmbrăcată în ceva care să aducă măcar a spirit feminin.  Însăși Angelina povestea că, atunci cand era copil, Shiloh îi putea pe părinți să-i spună “John”, iar mai târziu, la ieșirile în public, adolescenta purta exclusiv costume bărbătești. Gurile rele spuneau chiar că tânăra a recurs la tratamente hormonale ce precedau operația de schimbare de sex.

Dar iată că Jolie a ieșit în public cu copiii săi, la premiera unui nou film, in Los Angeles și Shiloh a putut fi admirată într-o rochiță, cu balerini și chiar machiată!

O a doua ieșire – la un festival de film de la Roma – tânăra a fost din nou remarcată purtand o rochiță – de data aceasta una micuță, de la Versace. Dar spiritul rebel nu poate fi înfrant cu una, cu două, și adolescenta de 15 ani a încălțat niște adidași colorați, în care obișnuiește să se plimbe pe străzile Romei.

Însă machiajul si coafura erau cat se poate de feminine, subliniind asemănarea fiicei cu celebra sa mamă. 

sursa : soulpost.ru