banner marshal garden
Ea și El

Let me tell you about Untold

Acum, când totul a fost spus despre acest festival, iată și părerea unui tip care urăște house-ul, muzica electronică și în general tot ce e făcut pe calculator:
A fost primul meu an de Untold (o zi, am zis să nu risc totuși) . Am ales prima zi, joi, am înțeles de la consumatorii de laptop că e o zi bună. Nu sunt un virgin al acestui gen de evenimente, am mai încercat  și Ultra Music Festival în Miami și Sunwaves de câteva ori. Mi s-a părut încă de la început foarte bine organizat, cu o singură excepție : cozile clasice la jetoane sau carduri sau ce mijloc de plată aleseseră ei. Dar cam atât ca problemă,  ceea ce e mare lucru. La Ultra sunt probleme mari cu accesul atât la Festival, cât și la sectorul VIP. Se vând mai multe decât spațiul alocat și pe perioada artiștilor mari,  Fire Marshall-ul decide câți intră. Haos, în fine. Aici la Cluj totul merge ca uns.
Foarte bine organizat VIP-ul din Ursus Arena, manageriat de Fratelli. Marile cluburi din Miami au fiecare câte o secțiune VIP la main stage. La noi este doar Fratelli, dar e impecabil pus la punct. Fără overcrowd, multe mese, bottle service și chiar mâncare de la Biutiful.
Cel mai mare regret al zilei de joi este că am ratat-o pe Inna,  care a deschis Untoldul. N-am găsit avion. E groasă cu avioanele și cu cazarea pe perioada festivalului. La infrastructură încă stam prost…
Primii la care am asistat au fost cei de la Faithless. De excepție. Baterie, chitari, clape dar și nelipsitul laptop, băieții au facut un show de excepție producând și sunete live, nu doar înregistrate. Spre marea mea satisfacție.
Au urmat fetele de la Nervo, cu o energie incredibilă și o muzică comercială foarte mișto. De pe laptop.
La 1.30 a intrat Tiesto și laptopul său fermecat. Muzica ingurgitabilă până și pentru mine. Mi-am dat seama că digeii ăștia sunt un fel de maneliști, doar că nu bagă live. Tiesto a pus și ceva melodii de la frații de la Avicii și alții.
Ultimii au intrat cei de la Dimitri Vegas și Like Mike care au și închis  cu un super foc de artificii. Muzica nu știu cum era. Eram deja mort.
O problemă este și să găsești transport spre hotel la plecare. Mi-am târât picioarele pe străzi o ora si jumătate, până am gasit taxi. La anul voi fi mai organizat.

image

Etichete

Femei de 10 pe Facebook