Diverse

Lansare „Femei de 10”

Lansare

LANSARE- N NUANȚE VIOLET

Și… ne-am lansat!
De regulă, venirea pe lume a unui copil strânge rândurile celor dragi. Familia se reunește la botez, prietenii îsi fac și ei simțită prezența, vecinii rezonează cu o floare și o vorbă bună, ba chiar și rubedeniile îndepărtate se îngrămădesc să-l vadă pe cel mic, să se minuneze de cât de gras și frumos este, să-i ureze viață lungă și bucurii cu nemiluita!
Cam așa au stat lucrurile și în cazul nostru. Venirea pe lume a nou- născutului site a transformat „maternitatea” Marshal Garden într-un spațiu al energiilor pozitive, al prietenilor de suflet, al vorbelor frumoase și urărilor de bine. Într-o atmosferă caldă, Marina a vorbit lumii despre site-ul „femeide10.ro”, despre cei ce-l însuflețesc, despre echipa sa imbatabilă, alcătuită din personalitați de top, din specialiști de marcă, din jurnaliști unul și unul. După care a început show-ul: căci fiecare din cei ce semnează pe nou apăruta noastră platformă on-line sunt oameni de spirit, oameni cu experiențe de viață uluitoare, cu talent, har, farmec, charismă. Perindarea lor pe la microfon a născut deopotrivă momente de emoție și umor. Altfel de cum îi știm, ne-au apărut și viitoarea mămică, superba Valentina Pelinel, și sobrul scriitor Alex Ștefănescu, și volubila solistă Sanda Ladoși, convertită la meseria de ziarist, și veșnic îndrăgostita Alice Năstase, și drăgălașul Mircea Radu, și exuberanta Dana Săvuică, și „vagabondul” Codin Maticiuc – în esență un tânăr profund și extrem de dibaci în ale scrisului. Iar pe lângă aceștia au strălucit, în discursurile lor pline de umor, câtiva din „specialiștii de 10” (avocata Diana Macovei, cadrul didactic universitar Corina Matei, analistul de modă Emanuel Iuhas) ,editorialistul de 11 Dumitru Borțun, dar și „victime” ale primei ediții a site-ului, și am numit-o aici pe fermecătoarea Monica Pop. De la distanță ne-a ținut pumnii Narcisa Suciu, neuitând să ne trimită mesajul său de susținere tocmai din îndepărtata Finlanda!
…Mult mai discretă, echipa „femeide10″, epuizată după o lună de…”șantier virtual”, a consemnat totul de pe margine, cu emoția vădită a începutului de drum și bucurându-se că, iată, puiul de site are deja atâția prieteni aleși și energie cât să răstoarne toți munții online-ului!
… Iar blitz-urile au pâlpâit printre noi, imortalizând cu grație chipurile unor prieteni dragi, cărora le mulțumim : Nico, Mihai Tatulici, Maria Grapini, Bogdan Stanoevici, Dana Deac, Carmen Movileanu, dr. Alice Florescu, Rodica Popescu Bitănescu, Monica Ghiurco, cubaneza BIU, Liana Miao, Cristina Deleanu, Gheorghe Turda, Mara Bănică, Liliana Țuroiu, Viorica si Constantin Chiurciu, Alina Amza, Eli Lăslean și mulți alții, vegheați îndeaproape de un regiment întreg de jurnaliști, care suntem siguri că ne vor percepe ca pe niște buni colegi, și nu ca pe niște incomozi adversari !
Puiul nostru, „femeide10.ro” odihnește acum în pătuțul lui curat, îngrijit fiind de o mână de părinți grijulii. Așteaptă să vă aplecați, cu grijă, peste marginea patului, să-l priviți atent, cu căldură și îngăduință, să-i șoptiți o vorbă bună la ureche și să ne ajutați să-l creștem împreună frumos și sănătos! La mulți ani, „femeide10.ro”! Bine ai venit pe lume!

P.S. Mulțumiri cordiale companiilor care ne-au ajutat să organizăm micul eveniment din 29 : Hotelul MARSHAL GARDEN, PASMATEX, CASA PANCIU, Sucurile naturale ANA ARE, Farmaciile CATENA, Condimente FUCHS, DENTAMERICA, KANDIA, FLORMAR, Cofetăria CATAIF, BADABUM, TMPERA ADVERTISING, BLUE MAGIC WEDDING

Foto: Mugur Cristescu

4 comentarii

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.