Diverse

La mulți ani, Julia Roberts! 

 

Astăzi este ziua de naștere a îndrăgitei actrițe de talie internațională JULIA ROBERTS. Pentru că știm că Julia are nenumărați fani și în România, îi vom găzdui în paginile noastre nu numai fotografia cu chipul său drăgălaș, ci și cateva din gândurile sale, atât de frumos exprimate de-a lungul anilor, prin interviuri. 

Așadar, La mulți ani, Julia Roberts! 

”Când ajungi în momentul în care ai o relație frumoasă și o căsnicie fericită, îți dai seama că drumul spre acest statut este pavat și cu eșecuri în dragoste.”

”Prefer 30 de minute grozave decât o viață banală.”

”Îmi doresc să fiu din nou copil, deoarece genunchii juliți se vindecă mai repede decât o inimă frântă.”

“Cred că mi-am dat seama prea târziu că prețul celebrității înseamnă să nu-ți mai aparții.”

“Când unii oamenii vor să plece de lângă tine, lasă-i s-o facă. Destinul tău nu trebuie să fie niciodata legat de cineva care vrea să te părăsească, iar asta nu înseamnă că acești oameni sunt dominați de intenții rele. Nu înseamnă decât că rolul lor în viața ta s-a sfârșit.”

” Femeile nu trebuie să fie niște centre de reabilitare pentru bărbații care se comportă urât. Nu este treaba noastră, a femeilor, să-i educăm, să-i reparăm, să-i schimbăm, să-i dădăcim. Vrei să ai lângă tine un partener, nu un proiect.”

Nu trebuie să aștepți să apară dragostea adevărată, ea se află în interiorul tău.”

”Știi că e vorba de dragoste când nu-ți dorești altceva decât ca partenerul tău să fie fericit, chiar și atunci când tu nu ești sursa fericirii lui.”

”Cu toții am fost distruși la un moment dat. Iertarea de sine sau a celuilalt ne ajută să mergem mai departe.”

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.