Femei de 10

La 68 de ani, Jane Seymor declară: „Nu încerc să par mai tânără decât sunt!”

La vârsta de 68 de ani, Jane Seymour nu este deloc interesată să arate mai tânără. Actrița de origine britanică a declarat recent că atunci când vine vorba de întinerire nu are un regim special.

“Când am timp fac Pilates and Gyrotonic. Nu mai mult de 2 ori pe săptămână. Am observat o mare diferență atunci când fac sport. Cu fiecare exercițiu pe care îl fac, îmi pun tot corpul în mișcare. Filmările mă solicită foarte mult și fac tot ceea ce pot pentru a-mi menține sănătatea.”

Seymour a spus că atunci când vine vorba de dietă, merge tot pe lucruri simple.

“Nu mănânc foarte multe făinoase, sau cel puțin încerc. Cel mai des, mănânc pui și multe legume. Avem o grădină cu legume organice. Totul, cu moderație. Să îmi spun „sunt la dietă” nu funcționează la mine. Dar dacă îmi spun: „OK, o să iau o gură din această prăjitură dar nu am nevoie să o mănânc pe toată”, dă mai degrabă rezultate.”

“Îmi dau toată silința dar nu încerc să par mai tânără decât sunt,” a adăugat Dr. Quinn. „Încerc să fiu în cea mai bună formă, ținând cont de vârsta pe care o am.”

În 2018, Seymour a apărut pentru a treia oară într-un pictorial Playboy, după aparițiile din 1973 și 1987. Actrița a declarat, că nu s-a simțit niciodată mai bine să își arate partea vulnerabilă în revista pentru bărbați. “Mă simt mult mai sexy acum decât m-am simțit vreodată în tinerețe. Atunci, îmi spuneam: „Oh, trebuie să fiu sexy. Ce o însemna și asta?’ Așa cum spunea tatăl meu, mă simt confortabil în pielea mea.”

Dar nu am fost întotdeauna așa. „Cu ceva ani în urmă, coceam pâine și mâncam câte una întreagă în fiecare dimineață. Și așa m-am îngrășat. Am ajuns într-un punct limită și mi-am spus că nu am să mai continui cu acest stil nesănătos, chiar dacă nu eram încă pregătită pentru ce presupunea un stil de viață sănătos.”

“Oamenii spun, ‘Ești ca pasărea phoenix.’ Adevărul este însă, că am avut un model puternic în mama mea. Toată lumea întâmpină dificultăți. Instinctul nostru natural este să ne închidem în noi și să ne refugiem în mâncare. Mobilizează-te și ajută pe cineva. Asta te va ajuta să te vindeci. Vei fi ca un magnet. Vei lumina precum un licurici.”

Sursa: www.foxnews.com
Foto: Instagram, Playboy

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.