Diverse

Incepe fiecare nouă zi cu acest test. Si viața ta va căpăta un nou sens!

* Astăzi dimineața, când m-am trezit din somn, am înțeles brusc că ziua de azi va fi cea mai fericită zi din viața mea! Și lăsând toate îndoielile deoparte, am decis că ziua de azi va fi, pentru mine, o sărbătoare. Am decis să fiu recunoscătoare pentru cât de minunată a fost viața mea, pentru toate victoriile mele, pentru inspirația și forța de care am avut parte, dar și pentru greutățile pe care le-am traversat : doar ele m-au făcut mai puternică!

* Această zi, de astăzi, o voi trăi cu capul sus și cu inima plină. Îi voi fi recunoscătoare lui Dumnezeu pentru toate aceste lucruri simple care mă înconjoară: pentru iarba verde, pentru picaturile de rouă, pentru norii de pe cer, pentru copaci, flori, cântecul păsărilor.

* Astăzi voi fi cea mai atentă și grijulie ființă de pe Pământ. Astăzi voi împărtăși bucuria mea cu cei care mă înconjoară. Grație mie, astăzi cineva va zâmbi. Astăzi voi face ceva neobișnuit, ceva bun pentru un om necunoscut. Și îi voi spune o v9rba bună unui om pe care îl vad trist. Și îi voi spune unui copil că e un copil cu totul și cu totul deosebit. Iar barbatului pe care-l iubesc, îi voi spune cât de mult îl iubesc și cât de mult înseamnă el pentru mine. Astăzi vooi înceta să mă îngrijorez de lucrurile care-mi lipsesc și voi mulțumi Universului pentru lucrurile minunate care mă înconjoară. Eu știu bine ca frământările reprezintă, de fapt, un timp pierdut. Credința mea și încrederea în forțele proprii mă vor aduce acolo unde-mi doresc!

 

Iar diseară, înainte de a merge la culcare, voi ieși neapărat afară și voi privi în sus, către nesfârșitul cer, împânzit de milioane de stele și, admirand bolta cerească, voi fi recunoscătoare Universului pentru toate minunile din jurul meu.
Iar noaptea, după ce voi pune capul pe pernă, îi voi multumi Universului pentru că mi-a oferit această nouă zi a vieții mele. Iar apoi voi cădea într-un somn adânc, aidoma unui copil care așteaptă cu emoție ziua de mâine. Pentru că mâine va fi, cu siguranță, cea mai fericită zi din viața mea!

Sursa : psycheday.blogspot.ru

imagine reprezentativă: reikibaikal.ru

Uscatoare rufe