Timp liber

Înainte să te cunosc …

 

Este perioada vacanțelor și asaltul asupra filmelor Netflix este in floare. Astăzi vă vom vorbi despre “Me before you”, o cutremurătoare poveste de dragoste, apărută pe micile ecrane în anul 2016, în regia lui Thea Sharrock. 

Frumușica Louisa – careia i se spune „Lou” locuieşte într-un orăşel pitoresc dintr-o zonă rurală a Angliei. Deși destul de dezordonată și haotica in viața ei la cei 26 de ani ai săi, ea este însă o tânără creativă şi excentrică. Din păcate, viața familiei sale este măcinată de  greutățile vieții de zi cu zi, așa că Lou este nevoită să  îşi schimbe mereu locul de muncă pentru a-şi ajuta familia. Însă felul ei vesel de a fi este pus la o încercare destul de dificilă,  atunci când cariera sa primește  o nouă provocare . Lou acceptă să devină îngrijitoarea şi însoţitoarea lui Will Traynor (Clafin), un tânăr bancher foarte bogat, care a ajuns într-un scaun cu rotile în urma unui accident care,  cu doi ani în urmă, i-a schimbat radical viața.  

Deși până mai deunăzi un tânăr aventurier și aventuros, Will a devenit cinic, renunţând aproape complet la a mai trăi. Asta până când în viața sa apare Lou, care este hotărâtă să-i arate că viaţa încă merită trăită. Cei doi pornesc împreună într-o serie de aventuri care le schimbă existența şi inimile în feluri în care nici unul nu-şi imagina.

„În principiu, aceasta este o poveste despre puterea dragostei şi cum te transformă ea’, spune regizoarea Thea Sharrock. „Avem aceste două personaje care, în mod normal, nu s-ar fi întâlnit vreodată… dar iată-le acum în acest context de unde începe povestea.’ Profunda legătură dintre cei doi a fost gândită şi redată în cuvinte de apreciata scriitoare britanică Jojo Moyes, pornind de la propriul ei roman. „E o poveste simplă şi complicată în acelaşi timp’, spune Sharrock. „Atât în roman, cât şi în scenariul ulterior, Jojo Moyes a reuşit să redea incredibil o situaţie emoţională dificilă, punându-ne faţă în faţă cu întreaga experienţă a cunoaşterii reciproce prin care trec cei doi, cunoaştere care îi va transforma radical.’

„Pentru mine e ca un vis, ideea asta că romanul meu creşte într-un film şi ajunge pe marele ecran’, afirmă autoarea cărții, Jojo Moyes.

Iar noi vă spunem că este un film care merită vizionat și încercăm să vă trezim apetitul cu acest trailer al filmului “Me before you”, care rulează încă din 2016 : 

https://youtu.be/3JIDYzmL4UE 

 

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate