Ea și El Pe canapea

In fata bărbatului autentic te dezbraci de prejudecăți si mai apoi de haine

hdwallpapersrocks.com

De haine se poate dezbrăca oricine. Mai repede sau mai încet, nici nu mai contează. De preferat mai încet. Pentru ca barbatul din fața ta să îți poată savura prezența fină. Important este să fii îmbrăcată în „hainele potrivite”. Voalul sincerității și al misterului. Bluza feminității și a femeii care știe când, cum și ce anume își dorește. Fusta potrivit de scurtă a dorinței și a nebuniei împlinite în doi. Pantofii cu toc ai prezentului pur și acceptat. Numai în felul acesta arta de a te dezbrăca în fața bărbatului care merită este una sinceră și sublimă.

In fața bărbatului autentic te dezbraci de trecut, de fantomele mute ale acestuia și de convingerile care te-au oprit până acum să devii femeia dorită și mereu cu un pas în fața competiției. In fața bărbatului dorit îmbrățișezi parfumul momentului, aici și acum, îl savurezi și îl împrăștii prin porii deschiși ai trupului tău vindecat.

Atunci când te dezbraci, o faci conștient și fără multe pauze. Doar pauzele bine venite ale celui care știe cât ești de frumoasă și care „profită” nevinovat de mirosul tău pentru a putea fi invadat de el. Un miros al femeii care știe să spună Nu atunci când mintea și inima îi sunt cotropite dar și a femeii care șoptește un „Da” în fața celui care îi alintă sufletul.

Continuă să te dezbraci. De formele înguste ale minții care sugrumă emoțiile și trăirile zilnice. De ochii închiși de prea mult amar de vreme și de trupul înghețat al nebuloasei în care ai fost prizonieră în tot acest timp. Femeia care știe să se dezbrace o va face lent și de sus în jos. Începând cu mintea, continuând cu inima și mai apoi cu trupul. Este femeia care nu sperie și nu îndepărtează. Dimpotrivă, este femeia care apropie sufletele și le unește în secret.

In fața bărbatului autentic te dezbraci de prejudecăți și mai apoi de haine.

Însă ca jocul îndrăgostiților să fie unul perfect și fair e necesar ca și bărbatul să fie dezbrăcat … Cu totul!

 

Comandă cartea Iubind-o pe Ea și bucură-te de tine și de iubire!

De unde poți achiziționa cartea? De aici:

http://bookzone.ro/produs/iubind-o-pe-ea/

 

Foto credits: hdwallpapersrocks.com

Femei de 10 pe Facebook