Ea și El

Oare de câte femei e nevoie, pentru ca un barbat să fie fericit? 

 

Iata o întrebare pe care noi, curioasele femei, ne-am ous-o de nenumărate ori. Chiar așa : oare de câte femei are nevoie un bărbat,  pentru a se  simți fericit? 

O știm demult : oamenii sunt, prin natura lor, poligami. Ca fiinta biologică, misiunea bărbatului,  este, se pare, aceea  de a „face fericite“ cât mai multe femei.

Și nu sunt puține cazurile în care bărbații reușesc să fie într-o relație cu mai multe femei în același timp. Dar există, iată, un “detaliu” care le trădează starea de spirit : chiar și in aceste condiții,  ochii lor nu strălucesc de fericire.

Notiunea de Fericire este diferită,  pentru fiecare din noi. De aceea nu are rost  să impunem cuiva părerea noastră despre fericire. Pentu ca fiecare îşi aranjează viaţa aşa cum își dorește. Însă nu putem admite nici în rultul capului că ar exista vreo femeie modernă, care să fie fericită, ştiind că bărbatul ei mai are pe cineva. Chiar şi cele mai independente femei visează să fie unice, în viaţa bărbatului lor, și să construiască o relație în doi, nu în 3,4,5. 

Revenind la fericire. Da, ea este diferită pentru toată lumea, însă cel care se simte fericit atunci când vede fericirea în ochii femeii sale, nu va mai dori s-o pornească în căutarea unei alte fericiri. Și chiar dacă ar face-o,  este puţin probabil să o mai găsească. De acord, bărbații își pot ascunde cu pricepere amantele, ba chiar işi poate convinge chiar și soția să o accepte,  însa ochii sai nu vor exprima fericire…

Pentru ca ochii acestuia să fie plini de lumină, sufletul  femeii trebuie să răspundă sufletului bărbatului, femeia trebuie să încredere în el, să-și  deschidă sufletul în fața lui. Menţinerea acestei încrederi a femeii în bărbat nu este un lucru uşor.Sufletul nu poate fi păcălit , pentru că el simte orice minciună şi atunci femeia se va închide în sine. Doar ochii ei vor  trăda ceea ce simte o femeie cu adevărat.

Asadar, de câte femei are nevoie un bărbat pentru  a fi fericit? Raspunsul corect este următorul : să încerce să facă măcar o femeie fericită, şi atunci, garantat : el  nu va mai dori niciodată să caute o a doua femeie.

Sursa : lifedeeper.ru 

Publicitate