Acasă la mine

ImunOcube – cubul fermecat care mi-a schimbat viața! 

                 

   Până să apară vaccinul salvator, fiecare din noi face tot ceea ce știe mai bine, pentru a evita contaminarea cu COVID19. . Niciodată n-am fost mai atenți la sfaturile medicilor, la indicațiile nutriționiștilor, la restricțiile impuse de autoritați, la experiența celor trecuți deja prin coșmarul numit COVID, până și la vorbele vânturate de colo-colo, de diverșii clienți ai internetului. Ne-am cumpărat conștiincioși vitaminele recomandate, am dat iama în legume și fructe, ne-am impus să ne spalăm mai des pe mâini, să ne dezinfectăm, să respectăm , chiar și mârâind, regulile de distanțare si…am sfârșit prin a ne ruga la Cel de Sus pentru ca virusul blestemat să ne evite, cel puțin până la înțepătura – chipurile – salvatoare, a vaccinului. 

Ca un jurnalist meticulos ce sunt, m-am documentat și eu, copios, în această perioadă. În primul rand,  stat de vorbă  cu marii medici ai României, pe care am avut șansa să-i am invitați în emisiune. I-am deranjat, ușor jenată,  îndrăznind să le cer păreri, sfaturi… Unul dintre ei mi-a vândut un pont, pe care, din solidaritate cu toți cei dispuși să facă orice pentru a se imuniza, îl transmit și eu, iată,  mai departe. “De ce nu-ți cumperi un ImunOcube? Noi folosim demult și suntem foarte încântați de el !” – mi-a spus într-o seară, la telefon, distinsa doamnă doctor Ileana Marinescu, unul dintre cei mai străluciți endocrinologi ai Romaniei și unul din medicii pe care  îi prețuiesc nespus și în care am încredere nesfârșită. Dialogul a continuat, firește, ațâțat de curiozitatea mea, după care s-a transformat într-o minuțioasa documentare pe internet. Am descoperit lesne site-ul acestui mosterios IMUNOCUBE  (https://www.imunocube-romania.ro/#box-1-w ) și, după ce l-am parcurs pe nerăsuflate, l-am sunat pe dragul nostru cosmonaut Dumitru Prunariu, a cărui recomandare de pe site-ul cu pricina m-a convins și mai tare. Căldura cu care domnia sa mi-a recomandat produsul , m-a cucerit. Cosmonautul României îmi câștigase demult încrederea, prin seriozitate, competență și  temeinicia cu care s-a ancorat în științele planetei)  A doua zi, mai găsit-o doritoare și pe prietena mea, Luminița, am comandat 3 astfel de “cuburi” fermecate ( evident, poziția “3” era ocupată de  dragii mei părinți!) , astfel încât am intrat sub incidența uneia din tentantele oferte financiare de pe site, care ne-a oferit câte o reducere substanțială pentru fiecare astfel de “cub”. 

    De două zile, “cubul” miraculos face parte din viața noastră. Pornindu-l de două ori pe zi, cate 20 de minute, în încăperile apartamentului meu, acestea au căpătat un aer de munte, plin de ozon, dar  și pustiit de bacterii și viruși. Dumitru Prunariu m-a asigurat că , in timp, vor dispărea și mucegaiurile de pe pereți ( am un astfel de colț, în casă, care-mi dă de furcă!) și tot de la el am aflat ( ceea ce apoi am citit și în cărticica minuțioasă ce  însoțea aparatul)  că poți lesne elimina toxinele din..să zicem, carnea cumpărată la măcelărie și că apa de la robinet, tratată cu ajutorul ImunOcube, devine efectiv precum apa de izvor : curată, alcalinizată. Iar din restul alimentelor, cu ajutorul acestui Imunocube,  voi fi sigură că voi elimina și hormonii și pesticidele și paraziții! 

    Apropo, poate vă întrebați ce caută un Cosmonaut să promoveze un astfel de produs? Păi..simplu!   Această tehnologie unică de dezinfectare si purificare moleculara prin impulsuri de inalta frecvență,   a fost elaborată de către oamenii de știință din industria spațială, vizate fiind navele cosmice! Și iată că tehnologia cu pricina, brevetata in Rusia, SUA si Japonia, a condus la elaborarea ImunOcube , care nu este decât un  dispozitiv multifunctional de purificare moleculara a aerului, a apei si a alimentelor, adaptat utilizarii in conditii casnice.

   Dincolo de faptul că “noul membru al familiei noastre” ne va feri de temutul virus ( motivul principal al achiziționării sale) pot fi sigură că , de astăzi înainte, că voi respira aer de munte în mijlocul Capitalei, că voi bea apă de izvor în bucătăria mea de la bloc și că mă voi hrăni extrem de sănătos! 

…iar dacă printre voi există și persoane cu diferite afecțiuni, intrați pe site, să vedeți de câte belele vă scapă ImunOcube! 

Așadar : https://www.imunocube-romania.ro/#box-1-w 

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.