Timp liber

Haideți la târg! Chiar astăzi, la Targul de Moși din Grădina cu artiști!

 

Vă invit într-o locație superbă, în grădina Merlock alături de oameni talentați și pasionați de tot ceea ce înseamnă artă și frumos

Chiar în acest weekend, în grădina de la Merlock reînvie o tradiție veche de sute ani, un târg al Moșilor, la care este invitată toată suflarea orașului.
Am fost curioasă să văd ce poate oferi acest târg al Moșilor, și trebuie să recunosc am rămas plăcut impresionată. Nu am lăsat picăturile de ploaie să ma oprească din drumul către târg și bine îmi pare, pentru că astfel nu aș fi avut ce vă povesti astăzi.
O sumedenie de lucruri de făcut, de văzut și de cumpărat. Dacă veți ajunge la târg, târgoveții vă vor încânta cu prăjituri delicioase făcute în laboratoare proprii, mărgele, tricouri pictate, hăinuțe pentru copii, codițe împletite cu ață colorată, accesorii vintage, jucării lucrate manual, decorațiuni, cercei, picturi pe lut, șalvari, săpunuri, creme de corp naturale și jurnale.
Pentru cei mici, există și un atelier de pictură pe ceramică cu Ch`artist, de olărit cu Marius Stanciu, de lampioane cu Sarang Hangug și de colorat cu Andrei Berinde.
Duminică, de la ora 13:00, vă invit la târg ca să dansați swing ca pe vremuri și vă petreceți ultima zi din weekend într-un mod cu totul deosebit.

În vizita la târg, primul contact l-am avut cu fetele de la Diamond Dotz. Cei de la Diamond Dotz vin cu o nouă tehnică de a dezvolta creativitatea celor mici și celor mari folosind o varietate de modele la care se adaugă mici diamante pentru a crea un tablou surprinzător.

Un alt contact, l-am avut Doru Marculescu, o persoană plină de viață care mi-a prezentat în câteva cuvinte „Arta Sârmei”. Toate lucrările lui sunt făcute din sârmă de 1 mm, placată cu argint și foarte multă răbdare. Lucrările pot fi și personalizate dacă aveți o idee pentru un tablou.

O altă tarabă care mi-a atras atenția în mod deosibit a fost cea cu figurine împletite din sfoară și decorațiuni superbe făcute din boabe de cafea.

La „Atelierul de Broderie” veți găsi un cuplu minunat, doi oameni dornici să vă împărtășească tainele broderiei și cu siguranță nu veți pleca cu mâna goală de la ei. Eu una, nu am rezistat!

Iar dacă doriți haine cu modele inedite, cu siguranță aici veți găsi lucruri minunate, pictate manual sau vopsite.

Există și o gamă de produse de îngrijire – creme de mâini, uleiuri pure, creme pentru protecție solară și multă multă lavandă.

Alte tarabe interesante sunt cele cu creațiile din piele, picturile pe lemn sau granit, pisicile și mărgelele.

 

Iar la final, dacă vi se face foame, nu uitați să opriți să gustați din preparatele românești. Pot să vă asigur că sunt delicioase!

Și acum, surpriza! Înainte să ieșiți pe poarta parcului opriți-vă la Eliza și la Zoe. Ele vă vor explica trecutul și viitorul cu ajutorul cărților de tarot!

Vă recomand cu toată inima să ajungeți la târg! Va fi o experiență frumoasă, iat târgul nu mai este deschis decât..astăzi! 😉

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.