Călătorii Timp liber

Grecia, mereu încântătoare!

Am fost de multe ori in Grecia dar abia acum am realizat că este o destinație care trebuie simțită. Plaje cu nisip fin și apa limpede? Cu siguranță gasesti și in alte țări, peisaje care îți taie respirația? Așișderea. Condiții care mulțumesc până și pe cel mai mare cârcotaș? Cu puțină atenție, găsești oriunde în lume. Grecia însă este despre oameni, despre un stil de viață, despre emoții, un vibe pe care cu siguranță nu il veți găsi în altă parte.

Grecia impresionează prin naturalețe, iar luxul este ascuns în simplitate și firesc. La fiecare pas întâlnești o poveste, fiecare colț, fiecare piatră este o bucată de istorie
In Grecia veți descoperi frumusețea naturală, nu creată artificial, în clădiri mari și reci ci izvorâtă parcă din generozitatea zeilor greci, o naturalețe și un firesc atât de uitate în vremurile noastre.

Nu degeaba cei mai mari filosofi ai lumii s-au născut aici. Este ceva in aer care te îndeamnă să fi altfel, să te bucuri de lucruri simple dar care îți dau atâta energie, să înțelegi că viața poate fi trăită și altfel.

Nu mai puțin de 517 de plaje grecesti au fost premiate cu steagul albastru. O garanție in plus pentru o vacanță de neuitat. Iar gazda perfectă este Lemnos Village Resort.

Ruine antice, chei pitorești, pierderi printre dealuri, plaje sălbatice. Iată doar câteva atuuri pentru care nu trebuie să ratați insula Limnos. Răsfață-te, vacanța viitoare, la soare pe una dintre cele mai splendide plaje din Grecia si asigură-te că nu ratezi nicio ocazie să explorezi imprejurimile.

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.