Ea și El Pe canapea

Femeile sunt mai puternice decât bărbații

Sunt bărbat, însă nu mi-e rușine să o spun: Femeile sunt mai puternice decât bărbații. Uneori, rămâi tâmpit atunci când vezi cât de mult poate duce o femeie. Saptamâni, luni și ani. Ani buni în care mulți bărbați ar capitula înainte de vreme. 🙂 Femeile sunt puternice. Al naibii de puternice. Sunt precum niște furnicuțe cu inima de leu. Sau ca un Shitzu pe care il vezi că sare la beregata unui Pitbull. Nu contează că e de 5 ori mai mare și mai puternic decât el. 🙂 Sunt puternice dimineața, la prânz și seara. Sunt puternice în timpul săptămânii dar și în Weekend. Atunci când sunt adorate dar și atunci când sunt mințite nonșalant.
Sunt puternice atunci când fac piața singure și atunci când își șterg lacrimile, tot singure. Sunt puternice atunci când bărbatul din viața lor a uitat să mai fie … Bărbat. Atunci când își schimbă rolul dar nu îl uită pe al lor. Atunci când se duc la serviciu cu noaptea în cap, cu sfințenie și când se întorc, dărâmate, acasă. Când după o zi cruntă de alergat sau de stors și măcinat creierii într-un birou pătat de egoul unui șef libidinos, încă își mai găsesc puterea să spele vasele, să pună o rufă la spălat și să întindă o masă caldă.

Să nu mai vorbim de cele care au și copii. In timp ce ea face temele cu ei, el e cu prietenii la băute. In timp ce ea le face ghiozdanul, el acum își începe antrenamentul la sală. Când ea se trezește la 4 dimineața, Costică se întoarce pe partea cealaltă. In gândul ei, nu răsună decât o singură melodie: „Dormi Costică, dormi! Adormit te-am luat, adormit te voi găsi!”. 🙂

S-a cam terminat cu Atlas si cu Hercules. Mai nou, Xena le face pe toate.

Femeile sunt mult mai puternice decât bărbații. Foarte rar veți vedea femei care vor „trage” la sală greutăți după ele și vor împinge la piept cu 150 de kilograme. Însă există o mulțime de femei care „trag” după ele copii, casă, masă, cheltuieli și duc in spate infinit mai mult. Adevăratele greutăți nu stau pe un stativ. Adevăratele greutăți sunt cele de zi cu zi. Asta înseamnă să fii puternic.

Asta înseamnă să fii … Femeie!

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.