Femei de 10 Recomandări

Femeile de 10 s-au simțit de nota 10 plus!

Summitul Femeilor de 10 s-a încheiat cu succes, și… la înălțime! Și nu numai pentru că s-a desfășurat pe terasa de la etajul 7, adică sus-sus de tot, a Hotelului Marshal Garden, ci pentru că invitatele noastre au plecat cu zâmbetul pe buze, care, de altfel, a fost logo-ul afișat pe chipul fiecareia în toate cele 180 de minute petrecute împreună!

Am socializat, am cântat, am preparat salate, am învățat de ce trebuie să purtăm lenjerie modelatoare și cum să ne alegem corect ochelarii de soare, am dansat zumba, am preparat salate, am vorbit despre trendurile la poșete, despre valuta digitală, despre vopsele de păr, suplimente nutritive, băuturi răcoritoare din aloe vera, am savurat înghețată, apoi bunătățile pregătite de gazde, ne-am binedispus cu cele câteva grade de tărie ale cidrului cu diverse arome, am aplaudat vedete neaoșe și internaționale și mai ales am făcut fotografii, cât pentru 10 albume la un loc!
Până la publicarea, pe site, a reportajului filmat la eveniment, va oferim, în premieră, câteva instantanee, surprinse de colegii noștri fără de odihnă!?
Mulțumim celor care au investit în drăgălașul nostru eveniment!
Mulțumim gazdelor noastre perfecte!
Mulțumim, femei de 10! Ați fost minunate!

Eveniment realizat cu sprijinul:

Logo Marshal Turism-2

optiblu 2 adesgo anna fellini Sigla Redis
logo Attachment-1 sigla tricotton Catena-2
yalco dhs dacic marionnaud
LaStrada onecoin_logo sweet-moments just passion