banner marshal garden
Frumusețe

Femeile care știu să se machieze, câștigă mai mult. Iată de ce!

 

În cazul nostru, al femeilor, lucrurile sunt mult mai complicate, atunci cand vine vorba de adaptarea la mediul afacerilor. De la bun început vă voi aminti că salariile noastre sunt mai mici, numai pentru că suntem femei. Spre exemplu, cifrele arată că în Mexic, femeile câștigă mai puțin cu 15-20 la sută mai puțin decât bărbații, iar cele care ocupă funcții de conducere sunt plătite cu 40 la sută mai putin decât bărbații. 

pastedGraphic.png

El Confidencial

O cercetare recentă a sociologilor Jacqueline Wong din Universitatea din Chicago și Andrew Panner din Universitatea din California a demonstrat că femeile atrăgătoare au venituri cu 20 la sută mai mari, decât femeile “obișnuite”. 

Așa că, se pare că timpul pe care-l petreceți dimineața în fața oglinzii se află într- o legătură directă cu eventuala dvs promovare, chiar dacă in realitate acest lucru nu vă influențează nicidecum nivelul profesional și capacitatea de a vă îndeplini sarcinile.

O serie de alte cercetari anterioare au arătat și ele ca oamenii atrăgători au cateva avantaje în viață. 

pastedGraphic_1.png

Clarín

Încă din timpul școlii, cei atrăgători sunt și elevii cei mai populari, care primesc chiar și note mai mari decât poate ar merita. Chiar și în sălile de judecată, aceiași oameni atrăgători primesc sentințe mai mici și ies mai devreme din pușcărie.

De ce, oare, se întâmplă acest lucru?