Frumusețe

Cum să comanzi un parfum pas-cu-pas: 3+1 aspecte esențiale

Parfumurile sunt de obicei ușor de ales. Pentru că depind de gustul fiecăruia, nu poți face o alegere greșită sau una corectă atunci când alegi unul; este de ajuns să îți placă mirosul. Dar ce te faci dacă vrei să comanzi un parfum online și nu poți să îl miroși? Uite ce spun experții parfumieri de pe Bijuterii TV!

Documentează-te, apoi comandă parfumul

Una dintre cele mai mari greșeli pe care multe persoane o fac este că nu se documentează destul, înainte să comande parfumul ales. În prealabil, ar trebui să acumuleze cât mai multe informații. Iată 2 modalități prin care poți strânge date:

Raportează-te la parfumurile care ți-au plăcut în trecut

Desigur, cea mai sigură variantă este să comanzi un parfum care te-a impresionat înainte. Însă, dacă vrei să schimbi ceva, te poți folosi de acel parfum.

Mai întâi, interesează-te despre notele de parfum pe care le avea cel care te-a impresionat. Apoi, poți găsi zeci de parfumuri care conțin una sau mai multe din acele note și există șanse mari să fie pe gustul tău.

Vezi opiniile celor care au comandat deja parfumul

Există multe bloguri unde oamenii împărtășesc opinii despre diverse parfumuri. Acolo poți găsi informații interesante despre ceea ce te interesează.

Poți citi și recenziile de pe magazinele online, pentru a vedea ce părere au cumpărătorii despre parfumul respectiv.

Folosește-te de numele lor

Numele parfumului poate fi un indicator important despre mirosul lui. Spre exemplu, cele care conțin cuvântul “noapte” într-o anumită limbă(Boss Bottled Night, Nuit d’Issey) sunt concepute pentru a fi purtate la evenimentele de seară.

Comandă parfumul după culoarea cutiei

De-a lungul timpului, culorile cutiilor în care sunt ambalate parfumurile au căpătat anumite semnificații. Poți folosi acest secret în favoarea ta, atunci când comanzi un parfum!

Spre exemplu, un parfum ambalat în albastru deschis va avea un miros fresh, și este ideal de purtat vara, pe timpul zilei. Pe de altă parte, cele ambalate în auriu emană opulență și lux, de aceea vor avea nuanțe mai dulci și mai exotice, perfecte pentru plimbările nocturne. Parfumurile împachetate în negru vor avea un miros intens, profund și se potrivesc pentru un eveniment pe durata serii.

Cunoaște familiile de parfumuri

Poți decide ce parfum să comanzi în funcție de familia din care face parte. Anumite note din compoziția lor le clasifică de obicei în:

  • Citrice – fresh și energice, perfecte pentru o zi la birou
  • Acvatice – sărate, cu miros de ocean, pot fi folosite vara
  • Gurmande – calde, dulci și senzuale, potrivite pentru o întâlnire romantică
  • Sport – dedicate activităților sportive
  • Florale – asociate cu mirosul de flori, găsite mai ales în parfumuri de femei
  • Orientale – nuanțe profunde, potrivite pentru evenimente mai ales toamna și iarna
  • Lemnoase – calde, masculine, foarte versatile

Chiar dacă pare imposibil să comanzi un parfum fără să îl testezi, dacă folosești aceste secrete ale parfumierilor, nu vei avea parte de o dezamăgire.

Din fericire pentru tine, ai o oportunitate perfectă să pui în practică sfaturile experților! Pe Bijuterii TV există o gamă largă de parfumuri pe care le poți comanda la un preț promoțional, doar pentru o scurtă perioadă de timp. Intră acum pe site și profită de ocazie!

Etichete

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.