banner marshal garden
Ea și El Pe canapea

Femeie, tu ești o poezie! Nu permite nimănui să îți încurce versurile!

Unii bărbați ți-au încălecat catrenul. Alții, s-au împiedicat de prima rima purtată în părul tău moale. Te-ai lăsat cântată in versuri numai in nopțile in care luna făcea pace cu obrajii tăi.
Diminețile erau înghețate. Precum mâinile lui ce au uitat să țină o carte in mână. Ai fost scoasă de pe raftul bibliotecii personale. Ți-ai lăsat mintea si inima să joace un ultim joc ferit de ochii mari și curioși ai lumii.
Femeie, tu esti o poezie! Bărbații ar trebui să te recite cald. Iar mai apoi să îți încingă strofele. Departe de singurătatea ființei. Tu esti o poezie! In primul rând pentru tine și mai apoi pentru ceilalți.
Tu poti fi recitată oriunde și oricând. Dar nu de oricine. Pe o plajă in care tălpile tale mângâie nisipul. Pe o alee in care frunzele se joacă cu gleznele tale fine. Pe un pat in care cearșaful se confundă cu pielea. Pe un tablou in care ochii tăi sunt culori ce pictează chipuri. Intr-o grădină unde petalele îți țin de cald.
Nu te lăsa uitată! Căci cel nepotrivit îți va batjocori și versurile. Se va juca cu rima ta și îți va rupe strofele.
Femeie, tu esti o poezie! Nu permite nimănui să îți încurce versurile! Iar dacă le-a încurcat deja, șoptește-i inimii să le descurce!

Mă numesc Alexandru Chermeleu. Sunt psiholog, autor, blogger si visător. Puțin din toate!  Vrei toate cele 4 cărți la doar 99 ron? Da! Transport gratuit oriunde in Romania? Da! Autograf? Da! Scrisoare? Da! De unde? 

De aici: https://booksandpassion.ro/produs/pachet-4-carti/

Femei de 10 pe Facebook