Copii și tineri

Femeia care a răscolit sufletele unei lumi întregi, postând pe Facebook fotografia fătului său, avortat la 11 săptămâni

 

Tiffany Burns din Texas, Statele Unite, este fericita mamă a doi copii frumoși și sănătoși. Tiffany a iubit dintotdeauna copiii, de aceea femeia a fost în culmea fericirii când a aflat că este din nou însărcinată. Însă din păcate nu i-a fost dat să-și țină în brațe băiețelul, căruia îi și găsise deja numele : Ezekiel. Asupra femeii s-a abătut un mare necaz : când sarcina a ajuns la 11 săptămâni, Tiffany a suferit un avort spontan..

Ceea ce tânăra mamă a ales să facă cu trupul minuscul al puiului său, probabil le va șoca pe multe dintre voi. N-o judecați însă prea tare și ascultați-i povestea..
La fel cum fac milioane de mame fericite din întreaga lume, Tiffany s-a decis să posteze pe Facebook o fotografie cu copilul său nenăscut. După ce a trecut jumătate de an de la tragicul eveniment, Tiffany a arătat întregii lumi corpul neînsuflețit al micuțului, atașându-i un mesaj cutremurător:

image
” Aceasta este palma mea. Iar acesta este copilașul meu, Ezekiel. L-am născut pe 20 ianuarie 2016. Avea 11 săptămâni și două zile, atunci când inima lui s-a oprit. Inima lui chiar bătea. Era un sunet minunat. Micuțul meu trăia! El nu era un simplu „făt”. Nu era doar o adunătură de celule și țesuturi. Copilul meu avea deja trupușorul format. Și, Doamne, era minunat! Priviți-l. Priviți-i degețelele minuscule…Sunt fericită că am fost mama lui”

Partizanii și adversarii avorturilor din întreaga lume se luptă, de decenii bune, între ei, încercând să-și impună fiecare teoriile. Tiffany Burns nu are însă nevoie de nicio demonstrație a faptului că fiul său nu doar „a existat”, ci chiar „a trăit” – e-adevărat, atât de puțin – pe acest pământ. Din acest motiv, curajoasa mamă a recurs la acest gest extrem, cumplit de controversat, extraordinar de curajos și uluitor de frumos, prin care a vrut să sensibilizeze întreaga omenire, determinând-o să reflecteze la importanța vieții.

 
Sursa: g8ozd.ru

 

Etichete