Show TV

Femei versus bărbați – încă o săptămână încheiată, fără morți și răniți

LUNI, 6 februarie

Săptămâna debutat în forță, cu doi invitați foaaaarte vocali: avocata Diana Macovei și actorul Ioan Haiduc. Marina și Mircea s-au auzit cu greu, în hărmălaia creată de tema pusă în discuție: Cât de importante sunt cuvintele , în viața noastră? Fum poate un cuvânt să facă lucrurile să meargă bine, sau, dimpotrivă, sa le îngroape definitiv? Ambii invitați fiind din sfera cuvintelor, au avut ce povesti. Dar și publicul spectator a adus destule mărturii legate de proverbul “Vorba dulce mult aduce!” …Mai era una: “Gura bate c…l!”, dar la ora 10 dimineața nu avem voie să spunem prostii, așa că ne-am limitat la locuri mai “cuminți”: sălile de judecată, la cele de teatru , ba chiar si la… locuințele românilor – doar aici se rostesc cele mai grele sau cele mai frumoase cuvinte! S-au spus glume, s-au povestit întâmplări, iar deliciul emisiunii l-au făcut cei doi indivizi care au intrat in Cartea recordurilor ca fiind cei ce rostesc cele mai multe cuvinte pe minut: 11!!!!

MARTI, 7 februarie

Cele trei ceasuri rele ale zilei de marți au fost evitate cu talent. Ediția a fost o premieră epocală: am adus față în față un hair-stilist și o vedetă…”fără păr”! Cristina Grama și Marcel Pavel au fost delicioși. Cristina nu ne-a impresionat numai tatuajele sale si cu ținuta, realizată din… păr uman (!), dar și cu frumoasele sale fete – 3! – care au defilat pe podiumul emisiunii, în ținute create de ele-însele (așchia artei nu sare departe de trunchi!), iar Marcel a fost delicios, ca de obicei: spontan, charismatic și foarte sincer! Concluzia zilei: Nu haina îl face pe om, dar look-ul este, totusi, al naibii de important, în zilele noastre!

MIERCURI, 8 februarie

Marina a avut-o pe canapeaua sa pe adorabila Stela Popescu, iar Mircea a combătut alaturi de simpaticul psiholog Radu Leca. Tema – una foarte generoasă și actuală: Minciuna la români. S-au spus insă mari adevăruri, in emisiune: unele minciuni au efect distructiv, în viața noastră, altele au chiar un caracter benefic! Vorbele unui ințelept au rezumat concluzia discuțiilor aprinse: Spune adevărul și nu va mai trebui să ții minte nimic! Pe final, psihologul ne-a lăsat cu gura căscată, demonstrându-ne, cu ajutorul unor voluntari din public că, prin simpla atingere a unor persoane, este capabil să “citească” în sufletul lor! … Genericele de final ne-au surprins cu gura căscată!…

JOI, 9 februarie

O ediție de colecție! Cine și-ar fi putut imagina că șturlubatica Crina Matei, actrița blondină, talentată și bună de gură, ar putea face “casă bună” cu un critic literar?!? Însă când e vorba de spumosul Alex Ștefănescu, întrebarea nu-și mai are rostul! Marina si Mircea au râs mai tot timpul și i-au stărnit pe cei doi invitați, care s-au contrat copios pe o temă incitantă: Cum se cuceresc femeile? S-au emis destule rețete, spectatorii fiind ei înșiși specialiști în materie! La finalul emisiunii, Marina și Mircea au promis public că vor reveni cu o a doua temă: cum se cuceresc bărbatii, eventual în aceeași distribuție de zile mari! Deliciul ediției l-a constituit dedicatia muzicală pe care Crina i-a făcut-o, live, lui Alex Ștănescu. Ne-am tot rugat (mai ales criticul literar! ) ca, în timpul melodiei, blonda să i se așeze pe genunchi, însă… n-a fost să fie! … poate în episodul 2!😉

Vineri, 9 februarie

Mare îmbulzeală la tema de vineri!
Toți invitații săptămânii au ridicat mănușa aruncată de Marina și Mircea: Ce ne face fericiți? Doamneeee! Ce de răspunsuri!!! De la o prăjitură cu multă frișcă, până la scâncetul copilului proaspăt născut! Nu există o rețetă a fericirii, e clar! Însă cu toții la unison, am ajuns la concluzia că trebuie să învățăm să ne bucurăm de lucrurile simple și că fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima!

 

Uscatoare rufe