Show TV

Femei de 10, Bărbați de 10 vă provoacă la concurs: CITY  BREAK… DE 10!

Ați fost vreodată la Salzburg? Cum, încă NU?!?!?

Noi vă oferim ocazia!

Într-un top al celor mai frumoase orașe ale lumii, Salzburg ocupă un loc confortabil. Deși nu are decât 150.000 de locuitori, este al patrulea oraș ca mărime al Austriei. Orașul vechi – partea cea mai vizitată de către turiștii din întreaga lume – este renumit pentru arhitectura sa barocă, în 1997 UNESCO inscriind orașul pe lista sa, la capitolul “Patrimoniu mondial”.

Doi norocoși – un cuplu sau pur și simplu o pereche de prieteni – vor avea ocazia să petreacă un weekend de vis, la un hotel de 4 stele ( cu mic dejun, firește!) chiar la Salzburg!

Concursul pe care îl lansăm chiar acum este unul foarte simplu: nu trebuie decât să ne trimiteți, până vineri inclusiv, pe adresa de Facebook a emisiunii o fotografie inedită  din cea mai spectaculoasă vacanță pe care ați avut-o! Dacă veți reuși să impresionați sau amuzați juriul, premiul va fi al vostru!

Anunțarea câștigătorului va avea loc peste fix o săptămână, luni, 15  mai, în cadrul emisiunii “Femei de 10, bărbați de 10” , pe TVR2. Până atunci, vă vom ține la curent cu înscrierile, iar fotografiile trimise de voi vor fi arătate zilnic, de către Costin și Iulia, în cadrul emisiunii.

Așadar, năvălliți cu fotografiile de vacanță! Salzburg vă așteaptă!

Foto: Daniela Grigore