Ea și El

Există femei de 10!

Există femei de zece! Chiar dacă nu au reușit să fie recunoscute la adevarata lor valoare. De cele mai multe ori, oamenii de nota 4 sunt cei care pun verdicte si etichete gratuite. O femeie de zece este o femeie care știe să spună „Nu”. Un „Nu” răspicat si ferm in fața resturilor presărate, anevoios, la picioarele ei fine. Este femeia careș tie să umble pe tocuri fără a se împiedica. Este o femeie care a îndurat suferințe, a vărsat lacrimi. Amare sau dulci. A luptat in războiul cu fantomele trecutului și l-a câștigat.

Este femeia care trăiește aici și acum. Femeia care a aruncat Jumătățile de măsura in spate, a îndurat singurătatea și a inceput să se iubească. Mai mult si din ce in ce mai mult.
Este Femeia cu majusculă. Femeia premiantă si însetata de schimbare si cunoaștere. Femeia credincioasă. Atât bărbatului de lângă umărul ei cât și in fața lui Dumnezeu. Femeia de zece se simte de la o poștă. Are un aer distins și va impresiona de fiecare dată prin feminitate, siguranța și multă iubire. O iubire pregătită să o ofere celui care o merită.

Cu toții ne dorim femei de zece. Ele sunt printre noi. Important este să fim pregătiți și să învățam sa ne descălțăm in pragul inimii. Numai așa le vom putea descoperi si cunoaște. Iar dacă iti doresti o femeie de zece in viața ta, învață să fii unul de douăzeci in fața vieții!

Ma numesc Alexandru Chermeleu. Sunt psiholog, autor, blogger si visător. Puțin din toate! 🙂 Daca vrei să fii printre primii cititori ce pot intra in posesia primului meu roman, Desculță printre pietre reci, înscrie-te pe linkul de mai jos și așteaptă mesajul meu.

Click aici: https://stylishedbooks.ro/precomanda/

Publicitate