Diverse

Ești tristă? Iată cum poți…să nu mai fii! 

 

A fi trist nu e atât de greu. Devenim triste dacă cineva ne spune un cuvânt nepotrivit, face un lucru urât sau dacă ni se întâmplă un eveniment nefericit în viață. Pentru o femeie, lacrimile reprezintă un accesoriu frecvent purtat, și care se cam asortează cu orice. Dar cât de bine e să deții secretul în a-ți alunga tristețea! Uneori, când tristețea nu este una foarte аdâncă și profundă, alungarea ei e o chestiune extrem de simplă. 5 pași ți-i spunem noi, restul – prietena ta cea mai bună, cate te cunoaște cel mai bine! 

1. Indreaptă spatele, scutură-te și priveste înainte! Vei vedea cum, deodată , vei căpăta încredere în tine!

In cartea sa, „Awaken The Giant Within”, Tony Robbins explica felul in care postura noastra corporala ne afecteaza starea de spirit. 

2. Înfășoară-te într-un zâmbet! 

     Americanii au o vorbă :  „fake it till you make it”! Zâmbește, așadar și gândește-te că lucrurile nu sunt atât de negre precum par! 

3. Muzica te poate și ea salva! 

…dar nu te refugia în balade triste. Alege o muzica vesela care inspira bucurie si pofta de viata. Muzica are o putere nebanuita asupra subconstientului nostru si ne poate ajuta sa ne modificam starea de spirit intr-o clipita.

4. Fă sport!

Adică mergi la sala dar fă si alte tipuri de miscare . Acestea îți vor face organismul sa iasa din starea de lancezeala provocata de tristete si sa fabrice serotonina, ceea ce te va face sa te simti mult mai bine. 

5. Ieși in natură! 

Natura este cel mai bun loc pentru a ne incarca bateriile. Știați că Einstein a fost, la un moment dat, paznic de far, ceea ce i-a permis să petreacă ore in sir peisajul marin care se întindea în fața sa?

Sursa foto : healthportal.com.ua 

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.