Diverse

După ce comunicăm cu unii oameni, simțim nevoia să ne spălăm pe mâini…

 

Vă mai amintiți din fizică principiul vaselor comunicate? El funcționează și în viața noastră de zi cu zi. Interacționăm cu extrem de mulți oameni, din cele mai diverse domenii de activitate: în viață personală, la serviciu, apoi prietenii, etc. Intr-un fel deci și noi ne transformăm în așa-numitele vase comunicante ale lui Pascal.

Dacă trăiți aveți un interior armonios și prosper, iar persoana cu care interacționați este în apogeul suferinței sale, atunci e firesc să fiți ,,molipsiți” de starea lui.

Fizica cuantică a demonstrat că orice obiect și orice om posedă un câmp cuantic. Păi, exact aceste câmpuri reprezită ,,energia” cu care facem schimb ori de cât ori interacționăm cu oamenii. Ați experimentat cu toții starea de liniște sufletească ce apare după ce comunicați cu un om drag. Sau dimpotrivă – starea greoaie ce vă blochează psihologic, după un conflict cu cei din jur.

Dacă în vasul nostru e prea puțin ,,lichid”, atunci cei din jur, cu siguranță, vor fi dominanți în raport cu noi, și-și vor turna lichidul lor, indiferent de cât de toxic sau vindecător va fi efectul.

Firește că se întâmplă și cazuri – unicat! – în care primim din jur doar energie care ne revoluționează esența, în sensul bun al cuvântului. 

E mult mai corect să posedăm noi înșine energie de calitate superioară, pentru că asta ne-ar permite să fim mai selectivi. Posesorii ,,lichidului” corect dobândesc astfel posibilitatea de a “filtra” într-un fel energiile pe care le primesc din exterior.

Iată cum facem asta: 

1.Închideți cavitățile prin care se scurge energia voastră interioară:  nu mai consumați alcool în exces, ( tutunul și drogurile se subânțeleg), întrerupeți relațiile intime cu oamenii față de care nu vă simțiți atașați emoțional, nu-i mai judecați pe alții și pe voi înșivă, etc.

2. Începeți să vă ,,umpleți” cu energie de calitate. Trebuie așadar să găsiți ceva care să reînvie sentimentul utilității, sau pur și simplu, să vă redimensionați viziunile mult prea tradiționaliste asupra vieții.

Sursa : transurfing-real.ru 

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.