Ea și El Povestea mea

Divorț iminent in familia Crăciun

Credeați că numai noi, oamenii obișnuiți, avem probleme în cuplu? Ne-am trezit, la redacție, cu o scrisoare surprinzătoare. De fapt, nu conținutul sau ne-a uimit –  scrisori despre problemele din familiile românilor primim zilnic – ci semnatarul ei. Am crezut că nu vedem bine, sau că este o farsa când am citit, la „Expeditor” , numele lui…Moș Crăciun! Urmărind, se pare, emisiunile noastre, Moșul cu barbă s-a hotărât să ne dezvăluie impasul prin care trece familia sa. Faptul că, în opinia sa, Mary Christmas …a luat-o razna! Și , firește, să ne ceară ajutorul. Deși nu ne-a mai rămas decât o singură ediție din acest sezon, a emisiunii ” Femei de 10, bărbați de 10″, am decis să găzduim totuși, în emisiunea noastră de mâine, cazul lui Moș Crăciun. Cu atât mai mult cu cât invitații de 10 sunt doi înțelepți, cu o vastă exteriență de viață : Mirabela Dauer și Fuego. Așadar, care este durerea lui Moș Crăciun? Redăm mai jos epistola sa:

 

„Ho, ho, ho, dragă Marina, dragă Mircea,
Vă scriu acum, înainte de a pleca la drum. Știu că voi plecați în vacanță, dar eu abia acum muncesc din greu. Dar trebuie să mă ajutați, pentru că tradiția Crăciunului e într-un mare pericol. Să vă spun despre ce este vorba. Soția mea, Merry Christmas, vă este cea mai fidelă telespectatoare. Se uită zi de zi la emisiunea voastră și, normal, ține cu femeile. Așa că din cauza asta nu mă mai lasă să duc cadouri bărbaților. Zice că bărbații nu merită nimic. Eu i-am spus că unii sunt cuminți, să mă lase să le duc măcar lor. Dar ea nu și nu, că nu există bărbați cuminți. Știți ce face? Mă caută în sac și aruncă cadourile pentru bărbați. Cenzurează scrisorile și pe cele trimise de bărbați nici nu mi le-arată. Eu i-am spus: Merry dragă, ce faci? Strici tradiția de Crăciun. Știi cum spune cântecul:
”Moș Crăciun cu plete dalbe
A sosit de prin nămeți,
El aduce daruri multe
La fetițe și băieți”.
Ai auzit. Merry? La fetițe și băieți!
Nu mă mai înțeleg deloc cu Merry Christmas. Parcă a înnebunit, zău așa. Nici nu mai pot vorbi cu ea. Știți ce mi-a spus? ”Tu să taci! Eu nici măcar nu cred în tine!” Cred că mă voi programa la un psiholog. Parcă nici eu nu mai cred în mine! De-asta eu zic să vedem ce spun și spectatorii și telespectatorii voștri. Haideți împreună să salvăm Crăciunul! Ho, ho, ho!

Cu drag,

Moș Crăciun”

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate