Ea și El

Dintr-o singură întrebare, poți afla dacă te iubește sau nu

 

Noi, femeile, suntem în permanență curioase să știm dacă alesul sufletului nostru ne iubește cu adevărat. 

Iată că venim în ajutorul vostru, dragile noastre și vă dezvăluim întrebarea care vă va ajuta să aflați dacă partenerul vostru vă iubește sau nu. Vrem nu vrem, trebuie să recunoaștem că felul în care ne simțim și gradul nostru de fericire depind, în proporție covârșitoare de  felul în care auntem tratate de bărbatul din viața noastră. 

Adresați-i următoarea intrebare și fiți foarte atente la râspunsul pe care vi-l va da :

„Cum ai vrea să fiu eu, dragul meu?” 

Răspunsul său poate avea două variante: 

Îți poate răspunde că și-ar dori să fii îngrijită, să arăți mereu bine, să fii mai blândă, să fii iubitoare, atrăgătoare, intr-un cuvant, te-ar dori “femeia visurilor sale”. 

Sau îți va răspunde că nu așteaptă de la tine decât să fii  tu însăți, pentru că el te iubește așa cum ești. Iar dacă vei dori să îmbunătățești sau să schimbi ceva la tine, el te va susține și te va ajuta,  dacă știe că acel  lucru te va face fericită. Dar – îți va repeta el – pentru el , așa cum ești îl face fericit. 

Pe baza acestor variante de răspuns, devine destul de clar când un bărbat te  iubește cu adevărat  și îți dorește fericirea și când își doreste  doar să aibă lângă el o femeie ideală, pentru a-i fi lui pe plac. 

Iar tu nu trebuie să uiți că dragostea adevărată este atunci când omul iubit te acceptă  așa cum ești, cu toate plusurile și minusurile tale, pe care lupți să le îndrepți. Cu alte cuvinte,  ești iubită pentru faptul că ești așa cum ești : sinceră, adevărată, naturală.

Prin urmare, nu trebuie să te chinuiești doar ca să-i fii pe plac și a-l  păstra lângă tine. Bărbatul din viața ta trebuie să-ți aprecieze interiorul, unicitatea ta, faptul că te deosebești de toate celelalte femei, și nu doar prin frumusețea exterioară.

Desigur că noi am exagerat puțin : nu doar răspunsul la această întrebare este important, ci și felul în care te tratează, în care îți vorbește,  în care te respectă. 

Pentru a construi o relație  perfectă, ai nevoie însă de un bărbat care să te iubească așa cum ești.

sursa : beamgirl.com