Show TV

Din Vietnam, mesaj-surpriză pentru MIRABELA, sâmbătă, la “Femei de 10, Bărbați de 10” 

 

Deși pare încă o adolescentă, Huyen Dieu Thu este astăzi sefa Diviziei Relații Multilaterale, al Departamentului de Cooperare Internatională din cadrul Guvernului Vietnamez. Este , așadar, o persoană importantă, într-o țară îndepărtată, despre care știm , din păcate, foarte puțin. 

Ceea ce este surprinzător, este faptul că Huyen a terminat Facultatea de Drept, la…București! Nu puține amintiri o leagă pe drăgălașa tânără de șederea în România. Una dintre ele este intâlnirea memorabilă cu Mirabela Dauer, artista sa preferată. Având un talent muzical deosebit, Huyen a învățat multe melodii românești, cea mai îndrăgită fiind “Fotoliul din odaie”, pe care i-a și cântat-o, de altfel  Mirabelei, într-o emisiune de televizune, în vremurile când era studentă la București. 

Sâmbătă, cand Mirabela ne va dezvălui povestea acestui șlagăr al său, vom încerca să o surprindem pe artistă cu un mesaj inedit. Ați ghicit : din Vietnam! Simpatica Huyen nu numai că îi va transmite cateva gânduri, dar îi va și cânta melodia!
Vă redăm doar un mic fragment din mesajul transmis de la distanță, invitându-vă să nu ratați emisiunea “Femei de 10, Bărbați de 10” , din această sâmbătă, la ora 15, pe TVR2!